tiistai 19. elokuuta 2014

Matkalla Luovuuteen osa 4

Elinan askartelutyöpajassa tehtiin kiva pieni taiteltu albumi. Sopii vaikkapa lahjaksi valokuvilla, mietelauseilla, runoilla, ruokaresepteillä ym täytettynä. Omani täytän tapahtuman voimaannuttavan valokuvauksen parhailla ja muistorikkaimmilla kuvilla. Nyt on vasta etukansi valmiina ja aivan heti kohta en ehdi sisälehtiin paneutua, mutta kun syystuuli ulvoo ulkona ja sade ropisee ikkunoihin niin sitten kertaan jälleen kerran tuon ikimuistoisen viikonlopun tapahtumat ja täytän sivut kuvilla ja tarinoilla ja härpäkkeillä. Laitan sitten aikanaan näytille.
Etukansi näyttää tällaiselta. Kellotauluun oli viisaritkin, mutta olivat askartelun tuoksinassa kadonneet. Tosin löytyivät kotona kun tarvikekorin tyhjensin. Mutta toisaalta hyvä näin. Kuvaa ehkä paremminkin tulevaa albumin sisältöä se ettei ollut väliä missä asennossa viisarit olivat. Oli vaan Matka Luovuuteen :)
Vielä ilmestyy 5.osa tähän sarjaan ja siinä kerron Finnabairin toisesta työpajasta ja mitä siellä sain aikaiseksi. Työ on vielä viimeistelyä vaille, mutta lähipäivinä siitäkin.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kannet, mä tein tän jo melkein valmiiksi, laitoin viikonlopun reissukuvia ja Elinalta saadut tekstit, sisustaa en ole vielä koristellut mitenkään. Ainakin kannen laitan esille kun mun seuraava "julkaisu" aiheesta ilmemstyy.

    VastaaPoista
  2. Ei voi kuin toistaa itseään aina vaan uudelleen... upeaa jälkeä... kertakaikkiaan upeaa !!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!