perjantai 25. tammikuuta 2013

Joulukortit 2013 tammikuu

Täällä kyselin porukkaa mukaan tekemään vuoden jokaisena kuukautena joulukortteja. Alkaa tammikuu hiistellä kohti loppua ja omat kortit ovat nyt valmiina. Mitenkäs teillä muilla mukaan lupautuneilla?
Olisi kiva jos vaikka tähän postaukseen laittaisitte linkkejä omiinne,niin päästään kaikki ihailemaan. Ei tämä mitään vakoilemista ja pakottamista ole, mutta jos innostuit tammikuun kortit tekemään niin sitten:)

Tein kahta eri sorttia. Innostuin käyttämään ääriviivatarroja, joita on iso laatikollinen ja ovat viimeaikoina jääneet ihan huomiota vaille.
Ja todistettavasti 5 kpl niitä on!
Joku jo linkitti joulukorttinsa jonnekin postaukseen,mutta nyt en muista kuka ja minne. Eli jos näet tämän nin laittaisitko vielä uudelleen, kiitos!

14 kommenttia:

  1. ...saiskohan näitä Jouluisia kortteja tehdä vähemmän kun noi viisi....jäisi sitten sinne kökkäänkin muutama valmistumatta :)

    Sinulla huikean ihanat ja niiiin upean väriset kortit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa, ei tämä niin vakavaa ole! Pääasiallinen tarkoitus on se,ettei tule sitten joulun alla kova kiire ja häslinki joulukorttien kanssa ja samalla nyt voidaan vähän jemmassa olevia materiaaleja käyttää pois kuleksimasta.
      Tervetuloa mukaan!

      Poista
  2. Kauniita kortteja kiva sarja. Ajatella että tammikuu on jo lopuillaan.

    Paras haaste pitkään aikaan ja yritän pitää kiini, vaikka muut haasteet saattavat jäädä välinkin :)

    VastaaPoista
  3. Minä taisin olla niin innokas kuun alussa, että linkitin jo aiemminkin nämä kortit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinähän se olit, en millään muistanut,vaikka muistin,että olin käynyt kommentoimassakin :)

      Poista
  4. loisto idea;) tässä on sellainen haaste, johon ottaisin mieluusti osaa. tosi kauniit kortit olet tapasi mukaan tehnyt. antoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan! Tuolta tekstin alusta pääsee siihen alkuperäiseen postaukseen asiasta.

      Poista
  5. Voi herttinen leijaa, kuinka ovatkaan upeita ja niin ihanan talvisia/jouluisia kortteja! Silmät suorastaan syövät näitä :) Mukavaa viikonloppua sinulle Arja <3

    VastaaPoista
  6. Atc-vaihtoon ilmoittautuminen käynnissä :)

    VastaaPoista
  7. Onpas hieno idea! Pitäisköhän minunkin ...?

    VastaaPoista
  8. Uus tää haaste, blogi ja muu maailma mulle, mutta oikein kivaa touhua.Olit tehnyt ihania kortteja toi postipoika kuvana puhutteli kovasti ja värit oli oikeen ihgut :) Ihana haaste!!Jospa itekin tosiaan aloittais kerrankin ajoissa ;)

    VastaaPoista
  9. justiinsa sain tehtyä osan tammikuun Joulukorteista. vähän jäi vajaaksi, mutta josko vaikka helmikuussa saisin ne puuttuvat tehtyä ja onhan tässä koko vuosi aikaa..
    ahuskaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!