maanantai 25. toukokuuta 2015

Vielä kuvia pikkumustasta

Pikkumusta palautettiin haikein mielin sunnuntaina ja todettiin taas kerran miten nopeasti siihen tottuu, että talossa on kissa. Tänäänkin on useaan otteeseen katsellut, että missäs se kissa nyt on...
Britneyllä oli samat lempparipaikat kuin meidän Artturi Sakarilla aikoinaan. Vitriinikaappien ja takan päällä katon rajassa oli kiva tutkailla mitä huusollissa tapahtuu.
Pikkumusta on tervetullut taas milloin tahansa hoitoon <3
Otturi-Vili ei viikonlopun aikana voinut tulla sisälle, mutta nautiskeli nurtsilla lämpimästä säästä
Vaahteran kukinnot ja uudet pienet lehdet ovat kauniin kellertävän vihreitä ja muurahaiset ramppaavat puuta ylös ja alas ja käyvät kukinnoissa. Ilmeisesti jotain makeaa niistä löytyy. En ole aikaisemmin tällaista havainnut enkä tiedä aiheuttavatko jotain haittaa puulle, mutta minkäs teet, siinäpä juoksevat.Meillä on miehen kanssa vastuualueet pihalla. Hänellä hyötykasvit ja nurmikko, minulla koristekasvit. Minulla kukkapenkit ovat aika vapaamuotoisia ja sekalaista seurakuntaa, mutta hyötypuutarhassa on suorat rivit, kuten tässä sipulipenkeissäSuomen kaunein piha-ohjelmassa laitetaan punainen matto lempipaikalle. Meillä sen maton paikka olisi tässä. Pihan keskipiste, joka pikkuhiljaa muokkaantuu uusilla kukkaruukuilla kun hallanvaarat ovat ohitse, eli perinteisesti kesäkuun kymmenennen päivän jälkeen kesäkukkaset ovat turvassa.
Palaisin halusta laittaa kuvia muutamasta askartelutuotoksesta, joita olen lähiaikoina tehnyt, mutta en voi tehdä sitä ennenkuin 6.6. jälkeen. Kyseessä on häihin liittyviä juttuja, joita ei vielä voi julki tuoda.
Päänupissani käy kova kuhina myös keijupuutarhan  tiimoilla. Materiaaleja olen jo omista varastoista löytänyt ja muutaman ostanut ja tilannut. Kasvitkin ovat vielä vähän hakusessa, osa hankittuna. Tähänkin palaan lähiaikoina.

6 kommenttia:

 1. Pikkumusta on niin söpö siellä kaapin päällä. Muurahaisia taitaa vilistää paikassa kuin paikassa:)

  En yhtään ihmettele, etteikö juuri tuo olisi punaisen maton paikka, on kaunis jo nyt!!
  Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ihanan ihana, nätti ja suloinen pieni kissa! Sopiva koristus kaapin päällä tai missä tahansa!

  VastaaPoista
 3. Olen kissaihminen, vaikka oma kissaa ei olekaan. Onneksi Pikkuveli-kissa vierailee usein meidän mökillä. Pikkuveljen lempipaikka on myös korkealla, vaatekaapin päällä lähellä takkaa. Pikkuveljen lempiväri on punainen ja siksi kaapin päällä on punainen huopa, jonka päällä kelpaa kelliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :) Sama täällä, vaikkei omaa enää olekkaan eikä oteta, niin kissaihmisenä pysyn varmaan lopun ikääni. Kiva kun on noita ottureita ja hoitopaikan tarvitsijoita <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!