Ensimmäinen piirakka kahvin kanssa ulkona auringonpaisteessa syötynä on juhlahetki ja se hetki oli tänään.
Menossa uuniin |
Tulossa uunista |
Lisukkeeksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta |
Sitruunamelissa ja orvokki viimeistelivät annoksen |
Ja eikun ääntä kohti! Ai niin, resepti on täältä.
Varmasti hyvää :)
VastaaPoistaKiitos Saila :) Voin vakuuttaa, että kyllä maistui hyvälle!
PoistaKuinkas sattuikaan: paistoin myös kevään ensimmäisen raparperipiirakan. Puoli tuntia sitten nautin kahvin kanssa ja oli hyvää. Raparperi tosin kaupasta ostettua. Resepti näytti oleva sama, jonka mukaan sen aina teen.
VastaaPoistaHyvää viikonloppua.
Kiitos Sirkkis :)
PoistaOn varmaan monessa keittiössä näinä aikoina raparperipiirakan tuoksu.
Vesikielellä sai kuvia katsoa... pitää varmaan huomenna hakea äidiltä raparperia :D
VastaaPoistaKiitos Marru :)
PoistaEi kun tekemään!
On herkullisen näköinen!
VastaaPoistaEnsi viikolla ehkä saan minäkin tehtyä tätä herkkua.
Omat raparperit ovat tosi varjoisassa paikassa, mutta tulevat aikanaan syöntikuntoon ;)
Kiitos Sirpa :)
PoistaNopeasti raparperit sitten venyvät kun alkuun pääsevät.
Ihanaa herkkua.
VastaaPoistaHeleää Helluntaita sinulle.
Kiitos Enkuli :)
PoistaKyllä on herkullisen näköinen!
VastaaPoistaKiitos Sirpa :)
PoistaTäytyy kyllä tehdä!!!
VastaaPoistaKiitos Raija :)
PoistaAlkukesän herkkua, jota tulee leivottua myös pakkaseen.