sunnuntai 2. elokuuta 2015

Lähtisitkö mukaan?

Varmaan moni teistä lukijoista muistaa dekot, jotka olivat hyvin suosittuja muutamia vuosia sitten. Voi olla, että vieläkin niitä harrastetaan, mutta ei ole ainakaan omalle kohdalle osunut. Eikä niistä oikeastaan sen enempää.
Jokin aika sitten olin luokkakokouksessa ja sinne joku oli tuonut mukanaan Muistoja-kirjan. Sekin varmaan suurimmalle osalle tuttu kouluajoilta. Kirjoitettiin joku värssy ja liimattiin kiiltokuva. Itselläkin on sellainen kouluaikainen tallessa. Jotenkin ihastuin kovasti uudelleen tuohon muistojen jakamiseen ja sain idean. Koristelin kannet valmiiseen viivoitettuun kirjaseen ja nyt utelen, että haluaisiko joku tulla mukaan kirjan sivujen täyttämiseen. Kirjaan saisi kirjoitella vaikka useammankin sivun runoja, värssyjä, aforismeja, omia juttuja jne. Jotain sellaista, jonka haluaisit minun kirjaani kirjoittaa. Piirtää saisi todella mielellään ja kiiltokuvia tai muita vastaavia kuvia saisi liimailla. Ei kuitenkaan mitään paksuja koristeita, koska kannet eivät anna periksi sellaisille. Kirjan koko on 21 x 14,5 x 1 cm

Dekoja arvottiin osallistuneiden kesken tai alullepanija piti sen itsellään. Tämän Muistoja-kirjan suhteen olisin niin itsekäs, että se ehdottomasti jää minulle, mutta lupaan arpoa jonkun mixed media-tekniikalla tekemäni työn osallistujien kesken.
Mikäli asia sinua kiinnostaa niin odotan ilmoitusta osallistumisestasi ja yhteystietojasi s-postiin arja.lavonius(ät)hotmail.com 10.8. mennessä.

12 kommenttia:

 1. Oletpa keksinyt hienon idean. Ja kannet ovat todella upeat!!!
  Lähden mielelläni mukaan, mutta joku toinen saisi aloittaa :-DDD Näinhän suomalainen aina sanoo...laitan meiliä...

  VastaaPoista
 2. Upeat kannet. Vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta, pitää vähän miettiä vielä tuota mukaan lähtemistä, mutta kiinnostaa todellakin...
  Minulla tuollaista kirjaa ei ole koskaan muistaakseni ollut, ei ainakaan ole mieleeni jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida mielenkiinnosta, eikun mukaan vaan :)

   Poista
 3. Mielenkiintoista, tulisin mukaan mielelläni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli, tervetuloa mukaan :)

   Poista
  2. Tulee kouluajat mieleen, kun sai ystäviltä kirjan täytettäväksi...ihana idea! Ollaan taas nuoria ja hupsuja ja osallistutaan tietenkin! Kauniit kannet olet taas tehnyt Arja!

   Poista
  3. Kiitos Mailis, että haluat tulla mukaan :)

   Poista
 4. Tää juttu on jostain syystä mennyt minulta ohi, mutta tulisin vielä mukaan, jos vaan mahdun. Laitan huomenna postia sinulle. Jännää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :)
   Tottakai mahtuu mukaan! Ei ole ruuhkaksi asti osallistujia ilmoittautunut.

   Poista
 5. Todella hienosti koristeltu kirja ja tosi ihana ideakin että bloggarien kesken tehdään tämmöinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cee S kommentista :)
   Huomenna ilmestyy blogiin ihanat sivut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!