torstai 7. tammikuuta 2016

Ei aina saa sitä mitä tilaa

En tilannut umpinaisia jääpalloja vaan pallonmuotoisia jäälyhtyjä. Toimitus epäonnistui ja palautusoikeutta ei ollut :(  Täytin eilen iltapäivällä ilmapallot kuumalla vedellä ja vein ulos jäätymään. Kuvittelin, että olisivat iltaan mennessä olleet valmiita, mutta eivät olleet riittävästi jäätyneet ja jätin ne yöksi ulos. Lähemmäs kolmenkymmenen asteen pakkanen tietysti jäädytti ne täysin umpinaisiksi palloiksi. Kokeilen vielä uudelleen jos ilmapalloja löytyy tähän vuoden aikaan kaupasta.


Tulppaanit saavat aina hyvälle mielelle, niin tämäkin ystäväpariskunnan tänään tuoma kimppu. Pakkasenkin keskellä niistä tuli keväinen olo :)
Ensimmäinen munankuorimosaiikki-kokeilu on kuivumassa ja huomenna sitten siitä kuvia ja kokemuksia. Sen verran voin jo nyt paljastaa, että yllättäen taisin jäädä koukkuun! Tänäänkin oli ihan siksi tehtävä munakasta, että sai kuoria :D

12 kommenttia:

 1. Kauniita ovat nuo täysin jäätyneet jääpallotkin :) Ja totta: tulppaanit ovat oikeita hyvän mielen kukkia! Tuohon munankuorihommeliin en sitten otakaan kantaa... :D

  VastaaPoista
 2. Nuo pallot ovat todella kauniita. Kun niitä katselen en ollenkaan kaipaa, että olisivat nyt lyhtyjä. Kaunis talviasetelma!
  Ai huomenna jo saa nähdä munankuorimosaiikkia, hyvä!

  VastaaPoista
 3. Hyytävän kaunista ;)
  Tulppaanit lämmittävät:)
  Hyvää loppuviikkoa xx

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat jääpallotkin. Minäkin yritin etsiä eilen kotoa ilmapalloja, kun mukamas oli jäänyt, mutta eipä löytynyt ja on siis vielä testaamatta. Mielenkiinnolla odottelen mosaiikkia.

  VastaaPoista
 5. Valtavan hienojahan nuo jääpallot ovat. Kiva asetelma tuli lyhdyn kanssa. Minäkin kokeilin viime talvena tehdä, mutta ei ne ollut ollenkaan noin hienoja, ne ei olleet kyllä "mistään kotoisin" Nyt ajattelin, että pitäisiköhän kokeilla tuta kuplien puhalustakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tylsä Mörökölli :) Kaikkea pitää kokeilla, muuten ei voi tietää :D

   Poista
 6. Hienojahan ovat umpinaisinakin! Ne saippuakuplat olisivat kovasti kiinnostavia, mutta missä niitä oikein puhaltais. Parveke voisi tulla kysymykseen näillä pakkasilla.
  Huomiselle on sitten luvassa uutta mielenkiintoista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!