lauantai 16. tammikuuta 2016

Lunta!

Lunta tulvillaan on raikas talvisää. Alkaa täällä Raumallakin olla aika talvista. Hyötyliikuntaa on saatu lumikolan työntelyssä. Tänään on ollut todella upea sää, pakkasta 12 astetta, täysin tyyntä (harvinaista täällä rannikolla), tammikuun kelmeä aurinko näyttäytyi useamman tunnin ajan ja eilen satanut valkoinen puhdas lumi. Niin kaunista!  Lumitöiden lomassa piti vähän kameraakin ulkoiluttaa.


Tänään sain ystävän avustuksella vitosella tällaiset kaunokaiset. Numero 30. Jaa, että liian pienet minulle, juu kyllä. Mutta laitankin ne tuunauksen jälkeen koristeeksi eteisen seinälle.
Ajatus tuunauksesta on kirkkaana mielessä, mutta arvelen, etä se työn edistyessä muuttuu enemmän tai vielä enemmän :) Varmaan huomenna sulkeudun luistimien kanssa luolaani ja katsotaan mitä tulee.


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Meillä ei ollut ulos menemistä, koska tuntui, että silmät jäätyvät. Pakkasta oli 30 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Täällä on tänäänkin hieno ulkoilusää, joskaa ei niin aurinkoinen kuin eilen.

   Poista
 2. Kiitos taas Arja!Luin monta blogiasi kerralla, kun jotenkin tuntuu tuo aika rientävän eteenpäin vauhdikkaasti! Olen ottanut sijaisuuden ja työ "haittaa" vapaa-aikaa...mutta kaikki aikanaan ja jokaisella asialla on oma aikataulunsa! kiitos leipäohjeesta, joka oli todella herkullista ja taas sain vinkkejä mineen juttuun, ei kai haittaa? Ihanaa talvista aikaa ja kauniita kuvia toivotan Sinulle Arja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mailis :)
   Olen pelkästään iloinen jos joku jotain vinkkiä ja inspiratiota täältä blogistani mukaansa saa :)

   Poista
 3. Luistimet ja lyhty ... Tykkään kovasti niistä kuvista :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!