lauantai 23. toukokuuta 2015

Kauden ensimmäinen raparperipiirakka

Meillä raparperi kasvaa aika varjoisessa paikassa, mutta nyt alkaa olla jo varret sitä luokkaa, että käyttöön. Piirakka on se herkku, johon eniten raparperia käytän. Esim. kiisseliä ei meillä oikein suosita.
Ensimmäinen piirakka kahvin kanssa ulkona auringonpaisteessa syötynä on juhlahetki ja se hetki oli tänään.

Menossa uuniin

Tulossa uunista

Lisukkeeksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta


Sitruunamelissa ja orvokki viimeistelivät annoksen

Ja eikun ääntä kohti! Ai niin, resepti on täältä.

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Saila :) Voin vakuuttaa, että kyllä maistui hyvälle!

      Poista
  2. Kuinkas sattuikaan: paistoin myös kevään ensimmäisen raparperipiirakan. Puoli tuntia sitten nautin kahvin kanssa ja oli hyvää. Raparperi tosin kaupasta ostettua. Resepti näytti oleva sama, jonka mukaan sen aina teen.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis :)
      On varmaan monessa keittiössä näinä aikoina raparperipiirakan tuoksu.

      Poista
  3. Vesikielellä sai kuvia katsoa... pitää varmaan huomenna hakea äidiltä raparperia :D

    VastaaPoista
  4. On herkullisen näköinen!

    Ensi viikolla ehkä saan minäkin tehtyä tätä herkkua.
    Omat raparperit ovat tosi varjoisassa paikassa, mutta tulevat aikanaan syöntikuntoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa :)
      Nopeasti raparperit sitten venyvät kun alkuun pääsevät.

      Poista
  5. Ihanaa herkkua.
    Heleää Helluntaita sinulle.

    VastaaPoista
  6. Kyllä on herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Raija :)
      Alkukesän herkkua, jota tulee leivottua myös pakkaseen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!