maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterini 2013 #2

Tuulisissa merkeissä lähti joulukuu liikkeelle. Lunta ei ole ollenkaan ja lämpötila on pääsääntöisesti  pysytellyt plussan puolella.Tosin nyt aamulla on pakkasta reilu neljä astetta. Pimeetä on melkein vuorokaudet ympäriinsä, mutta joulunodotus on kiva valopilkku.
Maanantai on viikon paras päivä. Tätä asiaa pohdiskelen tänään. Ei ole mikään uuusi toteamus, vaan olen ollut sitä mieltä vuosikaudet. Minusta on ehdottomasti parempi, että viikko on edessä kuin takana. Joskus nuorena odotti perjantaita ja oli niin kiva kun tuli viikonloppu ja maanantai oli ihan hanurista. Edelleenkin on kiva kun tulee viikonloppu, mutta sunnuntai-iltana jo odotan maanantaiaamua. En ymmärrä mikä vika maanantaissa on. Monilla some-sivustoilla on hurja määrä kuvia ja tekstejä (joita voi jakaa), joissa maanantaita vihataan. Minulla oli joskus pyyheliina, jossa oli Karvinen (jota rakastan) ja teksti I hate Mondays. En oikein viitsinyt sitä käyttää. Pikemminkin voisi olla I love Mondays. Saa kääntää almanakastaan uuden viikon, johon on jo jotain merkintöjä yleensä tehty. Ja jos/kun siellä on tilaa niin se vasta ilahduttaakin!
 Tällaisia ajatuksia tänään ja huomenna jotain muuta.
Viikon parasta päivää kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Harrastukseni ovat usein liittyneet postitse lähetettäviin juttuihin, joten viikonlopun jälkeen maanantai on ollut se odotettu postipäivä.

  VastaaPoista
 2. Meillä taisi olla viime yönä vuoronvaihto nukkumisessa, minulla alkuyö ja sinulla loppuyö :)
  Jäin oikein pohtimaan viikon parasta päivää. Kyllä se voisi maanantai olla hyvinkin, sillä silloin on uusi viikko edessä ja kaikki on taas mahdollista!

  VastaaPoista
 3. Näin eläkkeellä ollessa ei ole väliä onko maanantai vai perjantai.
  Mutta, tämä maanantai on kiva, vaikka 68vuotta sitten se oli sunnuntai :))

  VastaaPoista
 4. Kyllä se muuten taitaapi ollakin maanantai se paras päivä...näin työpäivän päätteeksi totean...ohi on:)

  Kalenteriasi on ihan pakko käydä kurkkaamassa.
  Hyvää maanantaita!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!