sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenterini 2013 # 8

Pitkälle päivä kuluikin ennenkuin ehdin tämän päiväisen kalenterini tuoda esille. Tänään pohdiskelen hellyyttä.
On tärkeää olla hellä toisille ja itsellensä. Pienet hellyydenosoitukset antavat hyvänolon tunteen niin itselle kuin hellyyden osoituksen kohteellekin. Hellä kosketus, vaikkapa pieni hipaisu saattaa olla hyvin tärkeä. Varmaan suurin osa elollisista olennoista kaipaa jonkinlaista hellyyttä...tiedä sitten vaikkapa muurahaisista ja kärpäsistä, ehkä nekin omalla tavallaan. Jokainen tarvitsisi lähelleen jonkun, jolle voi hellyyttä osoittaa sanoin tai kosketuksin ja jonkun, jolta itse hellyydenosoituksia saa.
Näillä mietteillä tänään ja huomenna uudet ajatukset!

Tein cupcakeja lisää ja nyt on keittiönpöydällä aina "leivonnaisia" tarjolla. Taidan vieläkin tehdä muutaman ja pakata nätisti ja viedä viemisinä kavereille.Hyvää sunnuntaita ja olkaa helliä itsellenne ja toisillenne!

8 kommenttia:

 1. Hellyys on todella tärkeää meille jokaiselle. Villeimmänkin lapsen saa hetkeksi rauhoittumaan pienellä hellällä silittelyllä ja hellyys myös lohduttaa surullista. Kauniita ajatuksia kalenterissasi.
  Nuo cupcaket on syötävän ihania!

  VastaaPoista
 2. Hurmaavia nämä sinun cupcakesi!
  Totta puhuit hellyydestä, kaikille se on hyväksi, myös itselle.

  VastaaPoista
 3. Noilla leivonnaisilla kelpaisi kyllä pöytä kattaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa hellyyttä.
  Ja kakkusi niin syötävän kauniita.

  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Voi apua kun iiiihania nuo cupcaket!!!

  VastaaPoista
 6. Onpas ihania nuo tekemäsi kuppikakut! Kivan pirteitä ja värikkäitä. Tykkään myös tuosta joulukalenteri-ideastasi sekä niitä selittävistä teksteistä. Kauniita ovat kaikki luukut, jotka ovat tähän mennessä ilmestyneet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!