tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulukalenterini 2013 #24

Jouluaatto ja kalenterin viimeinen luukku on avattu. Pari astetta lämmintä ja vesisadetta luvassa. Jouluun valmistautuminen on tänä vuonna tuntunut tosi kivalta ilman kiirettä ja turhaa häsellystä. Olen aina jankuttamassa lempiajatelmaani, että tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Nyt hoksasin, että sehän pätee myös jouluun, matkasta sinne voi tehdä mieluisan ja nautittavan itselleen ja siinä sivussa muillekin. Nyt se matka on tältä vuodelta tehty ja päämäärä on saavutettu.
Tänään teemana on Hyvää Joulua!

Kokosin joulukalenterini sivut yhteen renkaalla ja solmin koristeeksi organzanauhat
Kiitän kaikkia teitä, jotka olette käyneet kalenteriani seuraamassa. Vaikka kommentteja on jätetty vähän niin tilastotiedot näyttävät, että kävijöitä on ollut päivittäin 150 - 200 ja jonain päivänä jopa 300. Se ilahduttaa suunnattomasti!
Blogi hiljenee vähäksi aikaa. Muutaman tunnin kuluttua kokoonnun rakkaitteni kanssa joulupöytään ja siitä joulu jatkuu seurustelun ja yhdessäolon merkeissä tämän päivän. Huomenna suuntaamme parisataa kilometriä pohjoiseen päin viettämään joulupäivät kummitytön perheen kanssa mökillä.

On aika toivottaa Tunnelmallista ja Rauhallista Joulua lukijoilleni ja heidän läheisilleen!

11 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja rauhallista Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti koottu kortit yhteen. Niitä on mukava selailla taas ensi jouluna ja vaikka juhannuksena on ne vaan niin upeita! Kaunista Joulua sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää joulua sinne suunnalle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin sinulle Arja, ihanaa ja kiiretöntä joulunaikaa :)

  Joulukalenterisi on todella upea ja pitää kurkkia paremmalla ajalla kaikki loputkin kortit :)

  VastaaPoista
 6. onpa kaunis kalenteri;) tuossahan riittää ihastelemista ensi vuodelle asti.
  näinkö aiot rohkeasti aloittaa ensi Joulun korttien rakentamisen heti tammikuussa? edellisessä ponnistuksessa tämä täti se putosi kelkasta jo alkumetreillä, mutta ainahan kannattaa yrittää uudelleen...
  rattoisia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!