torstai 19. helmikuuta 2015

Tulis jo kesä...

Talvi on ollut täällä Rauman seudulla melko vaihteleva. Hetkittäin on ollut upea lumipeite kaunistamassa maisemaa, mutta sitten kova tuuli riepotteli lumet pois puista ja kaikenlaista risua on melko vähiin sulaneilla hangilla. Lämpöasteita on taas luvassa moneksi päiväksi. Aurinko paistoi tänäänkin osan päivää ja sulatteli lunta. Sehän on tietysti positiivista. Maisemat ovat aika suttuiset ja lähes rumat. Samoin ikkunat! Tässä kohtaa talvea tulee vähän malttamattomaksi ja haluaisi kesän mielellään ihan heti. Lohdutukseksi katselin viime kesäisiä kuvia


Ehkäpä tämä kesän haikailu johtuu vielä tuon safarireissun läheisyydestä. Sen fiilistely on jatkunut lukemalla kirjan Valkoinen Masai (Corinne Hofmann) ja katsomalla kirjan pohjalta tehdyn elokuvan. Varsinkin kirja oli mielestäni tosi hyvä ja sen tapahtumat olivat just niillä paikoilla missä mekin kävimme. Oli helppo eläytyä tunnelmaan. Ei elokuvakaan huono ollut, mutta kuten yleensäkin, kirja on parempi.

Varovaista lähentymistä askarteluunkin on jo ollut! Reissussa on niin paljon sulattelemista, ettei arki vieläkään suju ihan "normaalisti", mutta eiköhän se tästä. Erittäin positiivista on päivien piteneminen.

2 kommenttia:

 1. Kesää on jo ikävä...hienot kesäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Vaikka harmaa onkin hyvä väri niin kesä ja kukkaset jo mielessä yhä useammin...

   Poista

Kiitos kommentistasi!