perjantai 6. helmikuuta 2015

Minun Afrikkani osa 2

Nukuin yön sikeästi ja aamulla oli vähän vaikeuksia hahmottaa, missä sitä oikein oltiin. Kyllähän se siitä sitten valkeni, että Afrikassahan me!
Aamiaisen jälkeen oli aika lastata matkatavarat jeeppeihin ja matka jatkui. Kiertelimme vielä Nakurajärven ympäristöä. Käytiin upealla näköalapaikalla, josta aukeni aamu-usvainen Nakurajärvi
Pienehkö flamingoparvikin oli näkyvissä
Seeproja, antilooppeja ja puhveleita näkyi lähes kaiken aikaa ja laumat olivat aika näyttäviäkin. Vähän lähikuviakin puhveleista piti ottaa


Vähitellen jätimme taaksemme Nakuran suolajärven ja ajoimme kohti makeavetistä Naivashajärveä. Mistä niitä eläimiä oikein riittää? Silmä tarkkana, jos vaikka jo leijona ilmestyisi näkyviin. Ei ilmestynyt vielä, mutta The Big Five kasvoi kolmannella lajilla...nimittäin sarvikuonot olivat puun varjossa ja lähtivät siitä pikkuhiljaa liikkeelle. Sen verran kookas, ettei ihan nokatusten huvittaisi kohdata.


Impalat ihastuttivat joka kerta yhtä paljon

Monenmoista apinasorttia nähtiin. En valitettavasti muista kaikkien nimiä ja voi olla, että jotain on väärinkin, mutta älkää takertuko siihen, nauttikaa tunnelmasta.



Seepravauvan raidat ovat ruskeita ja muuttuvat vasta myöhemmin mustiksi
Pahkasiat eivät kauneudellaan kerskaile
Maisemat olivat hyvin moninaiset ja niitä ihaillessa saavuimme seuraavaan majapaikkaan, Lake Naivasha Country Clubiin, siirtomaa-aikaa henkivään ympäristöön, jonka puutarha oli varsinainen keidas.
Meidän koti seuraavaan aamuun saakka
Puutarha oli laaja ja kaunis. Eugalyptuspuut aivan mielettömän suuria!




Lounaan jälkeen lähdimme Naivashajärvelle veneajelulle, mutta taitaa tässä kohtaa olla aika vetää henkeä ja tarina jatkuu osassa 3.

Kiitos mukanaolosta!




11 kommenttia:

  1. Kyllä mukana pysytään ja nautitaan hienojen kuviesi antimista.
    Niin söpö tuo seepravauvakin :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus mitä kuvia, eläimiä ja maisemia :) Kyllä on hieno paikka ja nähnyt varmasti ihan valtavasti.

    VastaaPoista
  3. Huokaus. Upeita kuvia ja kyllä näistä voi hyvinkin aistia matkanne tunnelmaa. Hivenen kateellisena täällä kuvia katselen, mutta ei anneta sen haitata :)

    VastaaPoista
  4. Upeita reissukuvia - alkoi heti matkakuume taas itselläkin kovasti pukata päälle <3 Innolla odottelen minäkin lisää <3

    VastaaPoista
  5. Mielenkiinnolla seuraavaa odotellen.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille kommenteistanne :)

    VastaaPoista
  7. No huh...voi sun kanssa...ihan mahtavaa. Kiitos että saan tehdä edes työtuolimatkan Afrikkaan tällai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selma ja tervetuloa seuraavallekin osiolle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!