sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksy saapuu...

Pakko myöntää,että kesä alkaa olla ohi ja syksy tekee todenteolla tuloaan. Eiliset sadekuurot ja kylmä tuulentuiverrus pakotti pukeutumaan vähän lämpimämmin meikäläisenkin. Tunnelmallista oli illalla istua huvimajalla (lämmitys päällä) kynttilöiden loisteessa ystäväpariskunnan kanssa.

Yksi korttikin tuli päivän aikana tehtyä. Uusi enkelinsiipi-leimasin oli innoittajana.


Viime vuonna tein joulukortteja 5-8 kpl/kk tammikuusta alkaen ja syyskuussa oli lähes koko tarve tehtynä. Samaa systeemiä piti jatkaa tänäkin vuonna...siis piti... Ainuttakaan joulukorttia ei vielä ole, mutta eilen hain postista paketin, jonka sisältö takuuvarmasti innostaa jouluisiin ajatuksiin ja toteutuksiinkin.

Vuodatuksen häslingin vuoksi kesällä Pajan Art-blogin poistin ja nyt mielessä pyörii mahdollisen uuden haasteblogin värkkääminen. Kertokaapa minkälaisia haasteita toivoisitte vai olisiko atc-korttivaihtojen puitteissa jotain uutta viriteltävää. Ne taitavat olla aika vähissä tällä erää.Otan mielelläni ideoita ja ajatuksia vastaan ja katson saanko jotain aikaiseksi lähiviikkoina. Jokaviikkoista systeemiä en ala pyörittää, mutta kerran tai kaksi kuukaudessa voisi olla passeli.8 kommenttia:

 1. Minä kyllä odettelen innoissani haasteitasi! Kyllä se vaihto juttukin on kiva.Voisi olla kylla vuoroin jokin muukin esim: tuunailua . Kivaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Olenkin jo odottanut ja toivonut...koskahan se alkaa.....IHANAA!!!

  VastaaPoista
 3. Pajan Art II, kahden viikon välein, korttihaasteita.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis kortti!!
  Millä olet tuon pohjan tehnyt, vai onko se valmispohja? Iski meinaan minuun kauneudellaan.
  Olisi hienoa, jos jatkat Pajan ARTia. Aika laiska olin kyllä osallistuun, mutta joskus kuitenkin ja inspistä niistä haasteista sai paljon. ATC vaihtokin on kiva vaihtoehto, niitä on tosiaan melko vähän menossa. Kuulolla ollaan! :D

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava kortti.
  Olisipa todella mukavaa, jos haasteblogisi alkaisi toimia jälleen.
  Atc-vaihto hommakin olisi hauskaa, ei noita vaihtoja ole nykyään paljonkaan.Kumpi vain tai milemmat, mukaan tulen aina kun aika periksi antaa.

  VastaaPoista
 6. Mainio kortti: loistava idea stanssauksista ja mainiosti koristellusta kuvasta!

  VastaaPoista
 7. Hei! Haasteet ovat tervetulleita, ehkä 2 viikon välein olisi sopiva. Atc-vaihdotkin kiinnostavat, niitä voisi olla silloin tällöin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Minäkin odotan haasteitasi.Ja tuo Annen aikoineaan pitämä ATC "tuplis"vaihto oli kiva.Anne ei ehdi,ehditkö sinä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!