perjantai 23. marraskuuta 2012

Atc-joulukalenteri 2012 Sailalta

Jo jonkin aikaa on neljä pientä punaisella silkkinauhalla sidottua nippua odotellut lipaston päällä. Niissä nipuissa on yhteensä 24 atc-korttia ihaniin kuoriin huolellisesti pakattuna. Järjestyksessään viides atc-joulukalenterimme Sailan kanssa odottaa avaamista. Jostain äkillisestä mielijohteesta aikanaan, siis vuoden 2008 syksyllä ehdotin Sailalle, että mitä jos... suostumus tuli välittömästi ja jo ennen viimeisen kalenteriluukun aukaisemista totesimme,että perinnehän tästä tehdään!
Saila julkaisee blogissaan 1.12. alkaen päivittäin minulta saamansa atc-kortin ja minä puolestani täällä omassa blogissani häneltä saamani kortin.


Olen samalla pitänyt sääpäiväkirjaa 1.12. - 24.12. välisestä ajasta, ja niitä on ollut kiva vertailla edellisiin vuosiin ja Sailan kertomiin säätietoihin tuolta monta sataa kilometriä pohjoisempaa. Oma sääpäiväkirjani meni sitten vuodatuksen sekoilun ja blogin lopettamisen myötä bittitaivaaseen, mutta nyt aloitan uudelleen ja koska valokuvaaminen on tullut yhä vaan mieluisammaksi harrastukseksi, olen ajatellut sellaista, että jokaisena aamuna, kun päivä valkenee otan kuvan samasta kohtaa pihastamme ja julkaisen sen samalla kuin atc-kortinkin.

Joka vuosi on ollut yhtä mukavan kutkuttavaa odottaa kalenterikuorien aukaisemista ja niin myös nyt. Pieni utelias lapsi taas sisälläni on niin malttamaton! Vielä kahdeksan yötä ja sitten...

Tervetuloa seuraamaan rakkaudella tehtyjä kalentereitamme!

4 kommenttia:

 1. Tuo sääpäiväkirja on kyllä hieno idea ja kuvat siihen mukaan. Kun tyttäreni asui turkissa, otin häntä varten kuvan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä meidän yläkerran ikkunasta. Tarkoituksena oli tehdä myöskin jonkinlainen päiväkirja kotiseudun ja suvun tapahtumista, mutta viestit kulkivatkin helpommin pitkin "puhelinlankoja". Eli päiväkirja jäi tekemättä=).

  VastaaPoista
 2. Hienoa, Arja; loistava idea säätilan tallennus kuvallisesti! Ja perinteemme jatkukoon... <3

  VastaaPoista
 3. Samat sanat kuin Sailan blogiin: on teillä ihana perinne!
  Juu, kyllä taidan olla vähän kateellinen :)))

  VastaaPoista
 4. Oi, että ihanaa. Saan taas, kuten edellisinä vuosinakin, käydä kurkkaamssa molempien blogeissa kalenterin luukkuja. Kiitos minun puolestani tästä ilosta jo etukäteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!