keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Nauhataivaan DT/tammikuu

Minulla oli suuri ilo ja kunnia tulla valituksi Nauhataivaan DT-porukkaan.Ensimmäiset työt on nyt jokainen tehnyt ja meillä on lupa julkaista työmme omassa blogissamme.
Tammikuun tarvikepakettiin kuului kauniita nauhoja ja pitsiä sekä kukkasia nauhoina ja irrallisena. Aihe ja toteutus oman valinnan mukaan.
Sain jo kauan sitten pari puista laatikkoa, joissa on ollut poranteriä. Inspiraatio niiden tuunaamiseen on odotuttanut itseään, mutta nyt tein toisesta pöydällä pidettävän vitriinitaulun.

Lisäksi tein vielä neliökortin

Molemmissa töissäni käytetyt pitsit ja nauhat kuuluivat tammikuun DT-pakettiin. Vitriinitaulun tytön mekkoon leikkelin pitsiä erilaisiksi paloiksi, aina ei tarvitse käyttää sellaisenaan!

Nauhataivaan ihanaan tuotevalikoimaan pääset tutustumaan klikkaamalla ao.kuvaa.

Tästä pääset ihailemaan koko DT-porukan töitä. Siellä on myös linkit tuotteisiin,joita DT-pakettiin kuului ja siellä on myös arvonta. Käy tutustumassa ja jättämässä kommenttisi!

Uudet DT-työt ilmestyvät joka kuukausi.


9 kommenttia:

 1. Upeita töitä! Eipä ihme, että sinut valittiin tiimin jäseneksi <3

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita. Upea laatikon tuunaus ja tuon kortin ottaisin ihan mielelläni vastaan postitse :)

  VastaaPoista
 3. Sinä todella olet korkeimman mestariluokan taitaja ja kauneuden luoja!! Henkeä pitää haukkoa!
  Aivan varmasti nyt Nauhataivaan nettikaupan kassakone pyörii kovaa!

  VastaaPoista
 4. Olen jo kauan ajatellut, että miksi juuri Sinä taitava askartelija ET ole näissä DT tiimeissä, en ainakaan ole huomannut nimeäsi niissä.
  Hienoa, että olet nyt juuri tällaisessa pitsimaailmassa mukana, kun se homma on niinkuin luontaista sinulle :) Nämäkin työt aivan huikean kauniisti tehty!

  VastaaPoista
 5. Minun on kommentoitava toisen kerran kun huomasin Selman kirjoituksen. Olen ajatellut aivan samaa, varsinkin silloin, kun kirjoitit olevasi It´s all about Vintage and Beauty:ssa vierailevana DT:nä. Kuuluisit sinnekin kokonaan.

  VastaaPoista
 6. Ei voi muuta kuin ihailla!!! Miten toiset osaavat...

  VastaaPoista
 7. Luovuudellasi ei näytä olevan rajoja! Uskomattoman hienosti tehty ja kaunis on puulaatikosta tekemäsi ihanuus. Ja tuo kortti on kauneimpia näkemiäni, niin hienostunut ja lumoava.

  VastaaPoista
 8. Täällä Nauhataivaassa ollaan jo pitkään katsottu Arjan töitä sillä silmällä=))). Ja heti kun tuli ajankohtaiseksi päätin napata Arjan "leipiini", ja hyvin tein. Tuosta kortista henkii slaavilaisuutta, johtuneeko tyttösen puvusta ja värityksestä, tykkään.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteistanne <3
  Nauhataivaassa myytävät tuotteet ovat just sellaisia,joita olen aina tykännyt käyttää, "mun juttuja". Joten tämä pesti oli todella ilo ottaa vastaan.
  Olen toki ollut DT:nä Paperikeijussa, ÖköMökössä,Taitotaivaassa (näissä nyt ainakin)aikoinani, mutta niistä on jo aikaa, osa kaupoistakin lopettanut toimintansa.Ja näistä dokumentit katosivat vuodatuksen töppöilyiden myötä ja lopuksi vielä omalla deletoinnilla sinne kuuluisaan bittitaivaaseen.
  Mutta nyt täysillä panoksilla Nauhataivaan Dtiimin toiminnassa upeassa seurassa:)))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!