sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntai-illan digeily

Viikonloppu huitelee taas lopuillaan. Lauantaina oli melkoinen lumimyräkkä kovan tuulen kera ja tänään on harrastettu hyötyliikuntaa luovan työn merkeissä kauniissa auringonpaisteessa. Uutta lunta oli kertynyt viitisentoista senttiä. Luova työ jatkui vielä illalla tietokoneen ääressä. Halusin tilata kännykkääni kuvalla varustetun suojakuoren. Eipä tietenkään sellaista kuvaa ollut niin piti sitten tehdä. Aihe oli heti mielessä, mutta useamman version jouduin tekemään ennenkuin koko tuli oikea ja kaiken haluamani sain näkyviin. Kuva nimittäin kääntyy myös suojuksen reunoille (paksuuteen). Tilattua tuli, saa nähdä minkälainen se sitten livenä on!Laitan näytille kunhan suojus on saapunut.
Kuva on kuitenkin tällainen:

Nythän mä hokasin,että Manumiinan haasteeseenkin tämä sopii,mutta pitää muotoilla oikeaan kokoon ja jatkaa sitä manuaalisesti atc-kortiksi. Huomenna!

2 kommenttia:

 1. Voi että on suloinen "pehmopallero"! Olet tosi taitava saamaan utuisen, pehmeän vaikutelman. Näin tuon tytön kuvan jossain, kun kollasin niitä haasteeseen, mutta sinä olet kyllä pukenut sen kokonaan uudestaan, vai muistanko väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytön kuva löytyy esimerkiksi It's all about the vintage and beauty vintageaskusta http://vintagearkku.blogspot.fi/2013/01/vintagekuvia-tammikuulle.html
   Olen poistanut vain taustan kuvasta, en ole pukenut uudelleen, mutta voisipa senkin tehdä...
   Kiitos kehuista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!