maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kuvia sunnuntailta

Sunnuntain lenkkeilyseurana oli taas kaksi mustavalkoista (noo, oli heidän emäntäsäkin). Kiva on seurata Pinton ja Flown touhuja lenkkipolulla.Siinä on menoa ja meininkiä.
Välillä kahlaamassa kylmässä järvessä

Välillä pitää kipaista ison kiven päälle

 Järvellä oli kolme joutsenparia selvittelemässä kenelle reviiri kuuluu. Olivat niin kaukana, että kuvaustulos jäi hyvin heikoksi, joten ei niistä sen enempää. Paluumatkalla kurkipariskunta laskeutui läheiselle pellolle, mutta turhan kauas parkkeerasivat. Entuudestaan tiesin, että turha vaiva yrittää lähelle, joten tyydyin kaukaa muutaman kuvan nappaamaan häiritsemättä lintujen ruokailua.

Valkoiset scillat pihalla aloittelevat kukintaansa

Lenkin jälkeen maistui lusikoitava smoothie näistä materiaaleista: Kauraleseitä, pellavarouhetta, erilaisia siemeniä, kuivattua nokkosta, raakakaakaorouhetta, banaani, lehtikaalia, avocado, punaherukkasosetta, soijajuomaa, hedelmämehua, rasvatonta rahkaa, turkkilaista jugurttia sekä kuusenkerkkäsiirappia. Tuhti annos joka pitää nälän pitkään poissa ja tuntuu hyvältä vatsassa.Meidän huusollissa ollaan tosi pahasti addiktoituneita tällaisiin aterioihin.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!