tiistai 19. helmikuuta 2013

Kameralla näpsittyä

Melkein joka päivä tulee näpsittyä kuvia linnuista ruokintapaikalla. Talitiaiset ja sinitiaiset ahkerammin talipallojen ympärillä hyörivät, mutta joukkoon on liittynyt myös käpytikka ja mustarastas. Molemmat hyvin arkoja yksilöitä, jotka pienimmästäkin liikkeestä pyrähtävät pois. Mutta kun itsekkin ahkerasti ja sinnikäästi kameran läpi maailmaa katselen niin joskus harvoin tuloksena on kuva, johon on tyytyväinen. Panasonic Lumix-kamerassani on toiminto "lasin läpi". Näissäkin kuvissa kohde ja kuvaaja ovat eri puolilla ikkunaa ja pakko sanoa ettei ikkuna ole aivan puhdas, joskus syksyllä pesty. Mutta Lumix ei siitä välitä!4 kommenttia:

 1. Jopas on upeat lintukuvat! Näihin kuviin olet varmasti itsekin supertyytyväinen.)

  VastaaPoista
 2. Ihanat täyteläiset värit näissä kuvissa! Ja linnutkin ovat varmaan tyytyväisiä potretteihinsa! Onkohan tuo tikka sama, joka käy soittelemassa meidän ja naapurin vanhaa rajahaapaa. Oikea ksylofonisti! Mageet saundit vanhasta puusta irtoaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sama tyyppi, mut ei kovin reilua, et musisoi teillä ja ruokailee meillä :)
   Ruokailuporukkaan on liittynyt myös naapurin Nelli-kissa; Oli tipahtanut iso kokkare talipallosta maahan ja Nelli mutusteli sitä kaikessa rauhassa ja samaan aikaa tintit olivat myös ruokailemassa. Yks tintti laskeutui ihan kissan eteen, mutta tää vaan söi taliaan. Vitsit ko oli taas kerran mahtava kuvaushetki mut ei siihen ehtinyt mukaan ko kamera oli "länsisiivessä".

   Poista
 3. Hienoja kuvia. Mustarastas on niin mun lemppari lintu, niitä harvoin talvella näkyy, mutta kesäisin ne hiippailee mun pihamalla jatkuvasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!