keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Nauhataivaan DT helmikuu

Nauhataivaan D-tiimiläiset saivat valita itse materiaaleja helmikuun akarteluihin ja oma pakettini oli tällainen:
Ensimmäiseksi tuunasin kauniin Pekingistä ostamani rasian, jonka sisältönä olleet kukkateet on nautiskeltu. Laatikko oli sellaisenaankin kaunis ja sisäosan jätin alkuperäiseen asuunsa. Päältä päin rasia sai uuden ilmeen:

 Seuraava projekti oli taulu kooltaan A4. Pitsien lisäksi innostusta aiheeseen lisäsi Cardmaking & Papergraft-lehden mukana olleet ompeluaiheiset leimasimet.
 Seuraavaksi telinekortti vauvaonnitteluihin, jotta nutturiipus pääsi käyttöön. Etuosan pitsi on  leveän pitsin reunaa. Vielä oli jäljellä valkoinen rypytetty nauha ja sillä päätin tuunata kodinhoitohuoneen pöytälampun pitsisen varjostimen. Sen selkeään olemukseen olin jo vähän kyllästynyt ja nyt siitä tuli aika romanttinen kun käytin vielä lisäksi tammikuussa tulleesta tervetuliaislahjapakkauksesta osan kukkasista ja kaikki hopeanväriset lehdet.

Todella paljon nautin taas näiden tekemisestä kun käytössä oli ihania materiaaleja.
Täällä voit ihastella koko tiimin taidokkaita töitä ja täällä Nauhataivaan upeaan ja monipuoliseen materiaalitarjontaan. Maaliskuussa taas palataan asiaan.3 kommenttia:

  1. Voi kui upeita kaikki ja tuo lamppunvarjostin on jo makkarikamaa, niin romanttinen :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea kuvata nuo materiaalit ennenkuin niistä on tehnyt mitään! Rasian sisäpuoli on kuin auringonpaiste :) Selman kanssa samaa mieltä, että upeita ovat kaikki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!