sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Nauhataivaan DT kesäkuu

Jälleen on aika julkaista Nauhataivaan DT-työni. Todellinen herkku oli taas Kirsin lähettämä tarvikepaketti. Erityissuosikkini on ylhäällä oleva vintagetytöt-nauha!
Jälleen päädyin tuunaamaan lampunvarjostimen. Pentikin varjostin, joka oli päällystetty kukallisella kankaalla. Kangas irtosi helposti valokartongin päältä ja oli puhdas pohja aloittaa. Päällystin valokartongin valkoisella mulperipaperilla, jokaisen sivun erikseen kun en viitsinyt alkaa tätä yhtä varjostinta varten kaavaa tehdä. Kulmiin ja yläreunaan liimasin Seam Binding-nauhaa.Väri ei ollut tarvikepaketista, vaan Kirsin maistiaisiksi lähettämästä värivalikoimasta. Alareunaan liimasin ensin pitsin ja vähän sen päälle ihanaa vintagenauhaa, josta tykkään tosi paljon. Lintu vielä yhdelle sivulle. Olen joskus tilannut näitä lintuja Kirsiltä ja oli tarkoitus laittaa jokaiselle sivulle, mutta minne lienevät lennähtäneet, kun en mistään löytänyt. Kunhan löytyvät niin lisään ne vielä myöhemmin.

Pari korttiakin vielä tein

Ylemmässä neliökortissa kaikki muut paitsi kartongit ja pikkutimangit ovat tarvikepakkauksesta.
Alempaan GA-malliseen korttiin käytin tarvikepakkauksen sisällön lisäksi Pion Designin perhoskuvioista paperia, stanssatun lintuhäkin, jonka koristelin glossyllä ja jääkiteillä, Filigraanikulman ja -koristeen värjäsin Krylonin hopeointikynällä ja lintu on hartsikoriste. Oli tarkoitus tähänkin laittaa Nauhataivaan resiinikoristelintu, mutta kun ne nyt kerran olivat kadonneet.

Koko tiimin kesäkuun töitä voit käydä ihastelemassa täällä ja ihastuttavia nauhoja, pitsejä ja koristeita voit ostaa täältä.

Kiitos Nauhataivaan Kirsi, että saan olla mukana!

3 kommenttia:

  1. Kerrassaan huikea tuunaus tuossa lampussasi ja korttisi ovat syötävän ihanat. Mukavaa päivää Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavia ovat nämä sinun varjostinkoristelut. Kauniilla koristeilla tietysti tulee kaunista, mutta aina sitä "silmää" tarvitaan kuitenkin ja sitähän sinulla on, sehän tiedetään. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!