sunnuntai 11. elokuuta 2013

Digeilyä

Aloitin tuosta naisen kuvasta eikä ollut minkäänlaista ajatuksen häivääkään mitä haluan tehdä. Kuva-arkistossani lienee pitkälti yli 5000 kuvaa ja mitään sopivaa ei löytynyt, vaikka kuinka niitä selasin. Kun ei tiedä mitä etsii niin on tosi vaikea löytää. Joku ihmeen pakko oli kuitenkin jatkaa.Melkein kolme tuntia kului eikä tämän kummosempaa kehittynyt. Varmaan voisi aikansa paremminkin käyttää. Laskeskelin, että kerroksia taitaa olla seitsemän ja löysin vahingossa yhden uuden mahdollisuuden suosimaani kerrosrakenteluun käyttämästäni kuvankäsittelyohjelmasta.PhotoDraw-ohjelmaahan käytän, eikä siihen ole ikinä ollut mitään ohjeita enkä ole keneltäkään oppia saanut. Kokeilemisten ja epäonnistumisien kautta on löytynyt oikeita reittejä päästä joskus sellaiseenkin lopputulokseen, josta oikeesti tykkää.

Tässä samalla muistuttelen, että haasteblogin kesäloma loppuu tiistaina 13.8. Käyppä silloin katsomassa uusi aihe ja tule mukaan!

1 kommentti:

  1. Kokeiluja, kokeiluja ja taas kokeiluja... niin se menee minullakin. En myöskään ole muuta oppia saanut kuin googlaamalla löysin tosi vanhan nettikurssin, joka oli 3-4 päivitystä vanhemmasta PSE:sta. Siinäkin oli vain valikoiden käytöstä. Vahingossa joskus löytyy jotain hienoa, mutta sitten ei muista toisella kertaa, miten sen teki. Olen kyllä koko ikäni oppinut kaiken tietokoneesta kokeilujen kautta ja kun on jonkin verran kekseliäisyyttä, niin pärjätty on. Ihan mallikkkaan digeilyn teit:)
    Sinulla kun on valokuvaamisesta loistavat tiedot, niin niistä on varmasti apua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!