keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Enkulin musiikkihaaste heinäkuu 2014

Heinäkuun haasteen biisinä soi Pariisin kevät-yhtyeen Kesäyö
Pariisifani kun olen niin nappasin myös yhtyeen nimen mukaan kollaasiin. Muuten innoittajana oli kertsi:"On kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä".
Vähän meni viimetippaan haasteeseen osallistuminen, mutta ehdin sentään mukaan tähän mun lempparihaasteeseen :)3 kommenttia:

 1. Oi oi mikä ihana toteutus haakseseen. Tällä dikitekniiklla saa todella upeasti tunteiden kuvaamisen aikaan värejään myöten.

  Ihanaa, että tulit mukaan haasteeseni. Onnea arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tämä niinkuin kaikki muutkin digeilyni olen tehnyt PhotoDraw-kuvankäsittelyohjelmalla ja nykyisin osan saatan tehdä PicMonkey-ohjelmalla. Ensinmainittu on joskus vuosituhannen alussa kuulunut Office-pakettiin, eikä siitä senjälkeen ole tullut päivitettyjä versioita. PicMonkey on ilmainen online-ohjelma netissä. Tai siis perusversio on ilmainen ja lisäosat maksavat, mutta niitä en ole hankkinut. Tässä ko kuvassa olen käyttänyt molempia ohjelmia ja koostuu vain kuudesta elementistä, joita olen yhdessä ja erikseen käsitellyt. Joissan tekemissäni digeilyissä saattaa olla lähes 30 elementtiä! Hauskaa ja koukuttavaa puuhaa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!