maanantai 21. maaliskuuta 2016

Turun messuilla ja vähän muutakin

Sunnuntaina kävin tutustumassa Turun messuhallissa Kädentaito-, Taide- ja Antiikkimessuihin. Voitin kaksi pääsylippua eräässä arvonnassa ja matkaseuraksi lähti mieheni
Kaikki aihepiirit kiinnostivat, mutta eniten aikaa kulutin kädentaito-messujen hallissa, ei kovin yllättävää :) Muutamia tuttuja myyjiä tapasin ja pieniä ostoksiakin tuli tehtyä

Gardenian kukkien tekeminen ohuesta softiksesta kiinnosti etukäteen. Näin jossain kuvan sellaisista ja etsiskelin ohjeita ja ennen kaikkea erittäin ohutta softista, siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt onnisti messuilla ja ostin aloituspaketin, jossa on CD:llä suomenkieliset ohjeetkin. Varmaan pääsiäisenpyhinä ehdin kokeilemaan.

Pääsiäisviikko alkoi erittäin vaihtelevissa sääoloissa. Välillä satoi lunta taivaan täydeltä ja hetken päästä paistoi taas aurinko.


Aikaisemmin kerroin tarkasta tintistä, joka ilmeisesti suunnitteli muuttoa yhteen pöntöistämme. Kyllä kysymyksessä on hyvin siisti yksilö, tänään olivat petivaatteet tuulettumassa :)
Minulla tuunausaddikti jatkuu kiihkeänä. Autokatoksesta löysin tällaiset hävitettävien listalla olevat pienoiskasvihuoneen ja hautakynttilälyhdyn. Ulkona on kynttilöitä näissä viimeksi polteltu ja olivat pahoin päivin ryvettyneet. Toin sisälle ja pesin puhtaaksi. Nyt ovat jo molemmat saaneet pohjamaalauksen ja tuo hautakynttilälyhty saattaa jo huomenna valmistua. Voikaa hyvin!


6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Nuo softiskukat rupesi kiinnostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Kiinnostaa softiskukat kovasti myös minua.

   Poista
 2. Ihania juttuja, innolla jään odottamaan mitä sillä syntyy.
  Mutta huomasitko yhdessä sääkuvassa ... jokin aivan kun tippuisi taivaalta ??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Lentokone ja sen vesihöyryvana se siinä näyttää todellakin siltä kuin jotain tippuisi taivaalta ;)

   Poista
 3. Mielenkiintoisia projekteja jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :) Sinä olet "syyllinen" tuohon yhteen projektiin :D Saat itse arvata, mikä juttu...

   Poista

Kiitos kommentistasi!