lauantai 6. heinäkuuta 2013

Haastepläjäys

Harmittavan vähän olen viime viikkoina ehtinyt haasteisiin osallistua, mutta tänään oli aivan lukujärjestyksetön päivä ja vietin siitä suurimman osan verstaalla kortteja tehden. En antanut yhtään häiritä sen, että siellä on aivan kauhea kaaos, jota ei voi parhaalla tahdollakaan väittää hallituksi. Olen siellä jotain ns. pakollista tehnyt ja kaikki on jäänyt niille sijoilleen. Mutta vielä löytyi pöydän kulmalta tilaa tehdä atc-kortteja ja yksi vähän isompikin!

Ensimmäiseksi postikortti Leilan juhannushaasteeseen, jossa pitää tehdä kortti ommellen...ei liimaa ollenkaan. Aika usein käytän ompelukonetta korttiaskartelussa, mutta jossain kohti pitää yleensä myös liimakalvoa käyttää.Tämä on nyt ihan kokonaan ompelukoneella tehty, mutta totuuden nimissä pitää sanoa, että lisään myöhemmin vielä liimakalvolla yhden taustakartongin, että saan viimeisetkin taustassa näkyvät ompeleet piilotettua.

 Leila aloitti uudelleen myös Mumma-haasteen, johon saavat osallistua vain isoäidit. Haaste #1 aiheena on Mumman mussukat. Omille mussukoilleni olen virallisesti Arja-mummu, mutta tottelen myös nimiä Artsi ja Tirlittan! Atc-korttini ovat tässä


Manumiinan Runo+ATC heinäkuun haasteen aiheena on Maaria Leinosen kaunis runo "Kesä"Siihen vastaukseni on tämä "Neiti Kesäheinä"

Vielä yhteen haasteeseen atc-kortti. In the Name of Vintage #5 aiheena Egypti


Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille!


9 kommenttia:

 1. Olet saanut paljon kaunista aikaan. Koneompelu on todella inhokkini. En kertakaikkiaan saa suoraa ommelta syntymään. Sinun korttisi on ihastuttava monine materiaaleineen. ATC-korteista eniten sykähdyttää tietysti nti Kesäheinä.

  VastaaPoista
 2. Arjan kortit ovat klassisen kauniita ja taidokkaita! Persoonallisia, eivät söpöilyä.

  VastaaPoista
 3. Oi mikä kaunis ompelukortti!! Sanoisinko että mahtavasti ommeltu. Kiitos Arja tästä ompeluksesta ja arpaonnea illan arvontaan.

  Mussukka kortit ovat myös ihanaa Arja laatua. Mukavaa kun tulit mukaan mumma haasteeseenki niinkuin silloin ennen vanhaan. Tuo tirlittan on niin super!!

  Myös muut korttisi ovat niin kauniita.
  Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos osallistumisesta. Egpytiaiheinen korttisi on upea - hieno kompinaatio sivukuvista ehjä ja rikki.

  VastaaPoista
 5. Egypti.kortti todella kaunis !!

  VastaaPoista
 6. Super-satsi kauniita kortteja! Vaikea valita näistä parasta!

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkisen ihania kortteja! Neiti Kesäheinä on todella söpö. Kiitos, että tulit mukaan runohaasteeseen ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania luomuksia!

  VastaaPoista
 9. Hienoja kortteja ja tuo neiti kesäheinä on kyllä niin herttaisen suloisen ihana ja kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!