maanantai 29. heinäkuuta 2013

Hyvää alkavaa viikkoa!

Toivottavasti sääennusteet pitävät paikkansa ja viikko alkaa sateisena. Pilvessä ainakin jo on ja tälle päivälle on luvassa heikkoa sadetta ja yöllä ja huomenna sitten pitäisi tulla vettä oikein kunnolla ja mahdollisesti riittää keskiviikolla saakka. En edes muista milloin täällä on viimeksi satanut, ei vissiin heinäkuun aikana ja koko kesä on ollut kuiva. Luonto kaipaa nyt oikein perusteellista kastelua. Menen varmaan itsekkin seisomaan pihalle sateeseen virkistymään!

Kiitos kysymästä, käsi voi hyvin. Ainakaan ei ole särkyä tai jos olisi niin Burana-kuuri ei päästä sitä aktivoitumaan. Kämmen ja sormet pelaavat hyvin eikä ole ollut yhtään turvotusta. Perjantaina röntgen ja lääkäri...sitten kuulee totuuden. Papereissa lukee, että neljä viikkoa tuota kiristysvaatetta tarvitsisi pitää, joten siihen olen kuitenkin henkisesti varautunut. Mielelläni kyllä sen heittäisin roskikseen, kuuma ja kiristävä ja kutittava se on.
Ei yksikätisyys este ole, mutta hidaste se kylläkin on. Kaikessa menee ainakin tuplasti aikaa, mutta marjat on säilötty ja huusollihommat tehty miehen avustuksella.Vaikka olen melkosen hätäinen luonteeltani niin en ole vielä yhtäkään hepulia saanut. Tiedä milloin saan, mutta en siis vielä!

Tänään menen verstaalle kokeilemaan miten korttien tekeminen sujuisi ja aurinkokuivattuja tomaatteja on tarkoitus uunissa valmistaa. Taitaakin siinä olla riittävästi tälle päivälle suunnitelmia!

Digeily on siitä kivaa, että se sujuu aivan yhtä hyvin yhdellä kuin kahdellakin kädellä. Eilen värkkäilin myöhäisillan ratoksi tällaisen.
Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hyvä juttu, että kätesi ei kauheasti kipuile <3
  Ihana digityö!

  VastaaPoista
 2. Kovastihan sinä olet touhunnut. Taidolla tehty digityö jälleen. Täällä on koko päivän enteillyt sadetta ja muutaman tipan heittänyt silloin tällöin, mutta hetki sitten alkoi ihan oikeasti sataa. Pienet vesimäärät ei kyllä tunnu missään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, samoin sinulle ja käsi paralle paranemisia.
  Hienon digeilyn sait tehdyksi muiden touhujesi lisäksi. Aloin miettiä, miten itse digeilen ja tulin siihen tulokseen, etten käytä kuin toist kättä, toinen pitää vain pöydänreunasta kiinni, että toinen pysyy vakaana...D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!