tiistai 29. lokakuuta 2013

Pringles-purkin uusiokäyttöä

Meillä ei perunalastuja syödä, mutta tyttäreni hommasi minulle muutaman tyhjän purkin, jotka ovat jo tovin verstaalla odotelleet uutta ilmettä.
Vihdoinkin ehdin ensimmäisen tehdä.
Pohjustin purkin ulkopuolen gessolla ja päälle kiinnitin decoupage-lakalla mulperipaperia, jossa oli jotain pikkusiemeniä tms koristeena. En oikein ollut tyytyväinen lopputulokseen ja liimasin vielä toisen kerroksen mulperipaperia, sellaista, jossa oli koristeena kultalankoja. Vähän parempi ja päälle vielä Kiva-kalustelakkaa (mattapintaista). Alareunan värjäsin kullanväriseksi ja sekä ala- että yläreunaan kiinnitin pitsiä.

Myös muovisen kannen pohjustin gessolla ja sitten reunan kultauskynällä värjäsin. Kannen pinnan päällystin paperilla ja lopuksi liimailin siihen kuviolävistimellä tehtyjä lehtiä, vihreitä strasseja ja ruusun sekä kohovärillä pieniä palluroita.

Koristesysteemin purkin kylkeen tein siten, että leikkasin tukevasta kartongista ympyrän ja päällystin sen skräppipaperilla. Lävistimellä tein runsaasti lehtiä ja liimailin niitä ympyrän reunalle kranssiksi. Vähän vihreitä strasseja ja kolme kukkasta koristeeksi ja vielä lintu keskelle.
Purkkiin laitoin valkoisia kruunukynttilöitä ja purkki matkasi ystäville pienenä viemisenä kyläilyreissulla.


6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!