tiistai 21. tammikuuta 2014

Jääruusuja

Lämpimien sääolojen nopeasta vaihtumisesta kireisiin pakkasiin on aiheuttanut ihastuttavan luonnonilmiön jäälle...jääruusut.
Meri eri olotiloissaan on aihe ja asia, joka saa minut aina valtaansa.Unohdan kaiken muun ja kuvaan ja kuvaan. Seuraava pärske on kuitenkin hienompi kuin se jonka just kuvasin.Vielä pahemmin valtaansa nappasivat eilen jääruusut. Ainut, joka hillitsi oli kireä pakkanen ja jokainen tietää, ettei kameran laukaisja toimi kinnaskäsin. Lopulta oli lähdettävä lämmittelemään kun oikean käden peukalo ja etusormi olivat siinä vaiheessa, että pelkäsin että oikeesti tulee paleltumavamma.
Yleensä kun laittelen kamerasta koneelle kuvia kuuluu suustani murahduksia ja deletenappula laulaa. Eilen kuului enempi hurraa-huutoja ja tyytyväisyyden huokaisuja. En ole varmaan ikinä ollut näin tyytyväinen kuvasatooni. Kannatti melkein palelluttaa sormensa!
Seuraava kuvakavalkaadi ei selityksä kaipaa. Toivon, että niiden myötä saan välitettyä teille, hyvät lukijani tunnelmat aurinkoiselta Syväraumanlahdelta eilen 20.1.2014. Luonto on ihmeellinen! (klikkaa kuvat isommaksi)Monta viikkoa oli harmaata ja piti ruikuttaa sitä ettei ole mitään kuvattavaa...nyt on ja näyttää siltä, että tänään on taas kuvausretki jäälle. Saimme eilen hyvän vinkin paikasta, joka on mentävä tsekkaamaan. Säätila on edelleen otollinen kuvaamiselle.
Blogi on viime aikoina ollut aika kuvauspainoitteinen,mutta jääruusuista on otettava nyt kaikki irti, koska ne katoavat  ensimäisen lumisateen yhteydessä. Korttejakin on lähes valmiina ja tulossa, joten niitäkin lähiaikoina.
Nauttikaa ihanan aurinkoista päivistä! 

Edit klo 14. Aamuinen pieni lumisade oli pilannut ruusut, kun menimme kuvaamaan :(  Onneksi tuli eilen kuvattua.

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia kuvia! Todellakin: luonto ON ihmeellinen :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, todella kauniisti olet kuvannut nuo ruusut. Tämä on aivan ihanaa aikaa kuvaajaööe ;)

  VastaaPoista
 3. yks jääkuvasi oli kuin nyplätty ruusu! Kauniita

  VastaaPoista
 4. Huippu hienoja kuvia. 3. ja viimeinen ovat suosikkini. Olet taitava.

  VastaaPoista
 5. On ne valtavan kauniita tupsukoita! Meillä ne olivat jo eilen menettäneet parhaimman kauneutensa ja lunta ripotteli tänään päälle.

  VastaaPoista
 6. Niin ihastuttavia kuin olla voi. Hyvä kamera näköjään toimii pakkasessakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!