lauantai 11. tammikuuta 2014

Leilan haaste KAIKKI MUKAAN #1 Mistä saat energiaa?

Leilan haaste olikin oikein tosi haaste! Energiaahan minulla yleensä on riittämiin mutta mistäs minä sitä nyt sitten saan...elämästä yleensä. Aloin oikein syvällisemmin asiaa pohtia ja kyllä muutamia energialähteitä voi erikseen mainita. Tärkeysjärjestykseen en niitä osaa asettaa, mutta seuraavat kuvat kertokoot jotain energianlähteistäni:
Täällä energiaa ladataan ja täällä se sitten myöskin purkautuu erilaisin tavoin. Verstas on minulle hyvin tärkeä paikka. Siellä voin mellastaa kenestäkään piittaamatta. Siellä vallitsee jatkuva kaaos, mutta vain harvoin se on aivan hallitsematon!

Näistä paperipinoista ja purkeista löytyy iso energiamäärä :)
Piha on tarkeä energianlähde kaikkina vuodenaikoina, mutta kevät ja kesä ovat tietysti tärkeimmät.
Meri ja kalliot. Myrskyt ja tyvenet, meren suolainen tuoksu. En osaa kuvitella elämää ilman merta.
Kuvaaminen on alkanut muodostua entistä tärkeämmäksi energian tuottajaksi. Joka päivä kamera on useammankin kerran käytössä ja haluan koko ajan löytää uusia kuvakulmia.
Tunnelma. Valot ja varjot. Tuli.
Keräsin muutamia kenkiä kuvaamaan energialähteitäni: 1 Lappi ja muut vaelluskohteet  2.juokseminen  3.juhlatunnelma  4.kesä ja paljaat varpaat  5.matkat lämpimiin maihin  6.talvi ja pakkanen  7.ja 8. rakkautta ensisilmäyksellä (sopii konkreettisesti näihin molempiin nilkkureihin), mutta yleensä elämässä avoimin mielin kohti uusia seikkailuja, siitä energiaa lähtee!
 Tärkeitä energianlähteitä ovat tietysti myös koti ja kaikki rakkaat ihmiset ympärilläni!

8 kommenttia:

 1. Mukavia energianlähteitä kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Siinäpäs tuli oikein roppakaupalla mahtavia energianlähteitä. WAU!!! Tuo kenkäkuva on ihan huippu ja siitä kerrotut energiset lähteet!

  Kiitos Arja osallistumisesta KAIKKI MUKAAN haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Voi sinua onnentyttö! Kadehdin verstastasi. Oma tarpeistoni on tungettu nurkkaan Nupposen (70-luvun sarjaa) avohyllykköön. No, hyötyä tästäkin on: ei tule kasvatetuksi tarpeistoa turhan suureksi;)
  Loistava idea tuo kenkäkavalkaadisi. Energiaasi kuvaa tosi hyvin.
  Kiitos kommenteistasi blogissani ja hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenkukkuraksi tuota verstastani on vastakkaiseen suuntaan melkein toinen samanverta, siellä on kolme ompelukonetta ja yksi isohko pöytä ja kaappeja ja lisää paperipinoja :D
   Välillä ajattelen, että olisi parempi olla huomattavasti vähemmän tilaa niin kertyisi vähemmän tavaraakin, mutta kun tämä nyt on käytössä niin hyvä niin. Tila on alunperin ollut työtilani, mutta nyt eläkkeellä ollessa pelkkä harrastusverstas.

   Poista
 4. Näitä kuvia katsellessa ei voi olla eri mieltä energialähteistäsi.Kuva n.2 on aika lailla lähellä minun työpöytäni jatkuvasta kaaoksesta,kun mitään ei malta heittää pois ja uutta löytyy jatkuvasti!

  VastaaPoista
 5. Tuo verstas on ihana...kadehtii myös...Ihanat enegialähteet. Niillä porskuttaa eteenpäin pitkälle.

  VastaaPoista
 6. Mukavia energianlähteitä sinulla onkin :) Verstaasi on ihan unelma!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!