torstai 9. tammikuuta 2014

Paperilohikäärmeen haaste # Bingo

Paperilohikäärme haastaa bingo-ruudukon merkeissä 1-vuotisynttäreidensä kunniaksi. Työ voi olla mikä tahansa askasrtelu.
 
Valitsin rivin kulmasta kulmaan siivet - 1 - 3d-elementti ja päätin koristella pitkään työpöydällä lojuneen puisen rasian (koko 21x21x4,4 cm). Irroitin saranat ja lukon pois ja sitten päällystin rasian ulkopinnat käsintehdyllä paperilla, jossa kohokuvioituja ruusuja.
Siivet ovat taipuisat chipboardkuviot, jotka käsittelin gessolla ja parilla erilaisella lumipastalla ja kirkkailla mikrohelmillä ja kimalteella sekä ripauksella kultaa.
3d-elementti on alunperin alennusmyynnistä ostamani joulukoriste, jossa oli peili keskellä.Irroitin peilin ja fiksasin kehyksiä mieleisekseni ja kiinnitin tulostamani kuvan keskelle.
1 on teksti, joka muodostuu irrallisista vanerikirjaimista, jotka kultasin ja vähän lumipastalla viimeistelin. Jos tämä katsotaan enemmän kuin yhdeksi koska kirjaimia on useampia, niin olkoon 1 sitten reunaa kiertävä  pitsi, se on yhdessä pätkässä.
Rasian sisäpohjan ja kannen sisäpuolen päällystin mulperipaperilla ja kanteen laitoin kankaalle tulostamani kuvan, jonka siksakkasin ruusupaperille ja liimasin taustaan.

Kerrankin sain aikaiseksi jotain vähillä elementeillä, jotka olivat tarkkaan harkittuja. Kieltämättä jotain olisi mieli tehnyt vielä jotain härpäkettä laittaa, mutta hillitsin itseni!

Onnea 1-vuotiaalle Paperilohikäärmeelle!

9 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!