keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Askartelupaja haastaa loppuu

Olen jo pitemmän aikaa ollut aikeissa lopettaa haasteblogini ja nyt olen vihdoinkin päätökseni tehnyt ja blogissa nyt meneillään oleva haaste on sen viimeinen.

Tästä pääset haasteblogiini 
Elämä tuo uusia juttuja ja jotain vanhaa on jätettävä pois, jotta uudet tuulet saavat tilaa puhaltaa. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, mutta kiinnostukseni on nykyisin enemmän valokuvauksen puolella. Haluan oppia siitä lisää ja lisää ja sen voi oppia vain kuvaamalla ja siihen tarvitaan paljon aikaa. Askartelua en ole hylkäämässä, mutta varsinkin atc-kortit taitavat olla minulle menneen talven lumia, ei vaan kiinnosta. Kortteja toki teen omiin tarpeisiin ja Turussa on Pieni Kirjapuoti, joka korttejani myy. Jostain on nipistettävä aikaa uusiin juttuihin. Askartelupajan Kuulumisia- blogi jatkaa entiseen malliin valokuvaamisen ja askartelujen muodossa.

Viimeiseen haasteeseen on vielä aikaa osallistua ja lupasin osallistuneiden kesken pienen yllätyspalkinnonkin.

3 kommenttia:

  1. Harmi sinänsä, sillä olet ollut taidokas ATC-korttien tekijä. Mutta elämässä pitää tarpeen tullen asetella asioita tärkeysjärjestykseen, joten ymmärrän kyllä, koska vuorokaudessa ei ole kuin se 24h. Valokuviasikin on kyllä kiva käydä katselemassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tähän astisesta panoksestasi inspiroida meitä mielenkiintoisilla haasteillasi. Ymmärrän, että uuden laiset haasteet kutsuvat sinua ja aikaa on rajallisesti. Olit ensimmäisiä, ellet peräti ensimmäinen, jonka haasteisiin otin osaa aloitellessani blogiani. Valokuvasi ja korttisi ovat super hienoja ja onneksi saan ihastella niitä jatkossakin.

    VastaaPoista
  3. Se on totta, että aikansa kutakin. Omakin korttituotanto on hiljentynyt kovasti ja näyttää tämä bloggailukin harveneva koko ajan. Mutta kiitos haasteistasi, kiva niihin on ollut vastailla ja aiheetkin ovat olleet kivoja ja mukaansatempaavia. Seurailen kyllä näitä digeilyjäsi edelleenkin, ovat niin hienoja ja taitoa sinulla riittää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!