perjantai 7. maaliskuuta 2014

Rusinat pullasta...

Olisi ollut tosi tärkeetä ja kiireellistä tekemistä tälle päivälle, mutta mitäs minä taas verstaalle päästyäni aloinkaan tehdä. Sellaista joka tuntui paljon kivammalta! Pöydällä lojui kaiken tarpeellisen (?) keskellä enkelinsiivet-stanssi ja valmiiksi leikatut kirjasen tarvikkeet. Unohtui sitten kaikki muu. 
Tein ensin enkelin. Stanssasin puhtaanvalkoisesta korttikartongista siivet ja kakkupaperistanssilla mekon. Leikkasin palan pois, jotta sain kiepsautettua mekon sopivan kokoiseksi ja liimasin saumat takaa yhteen.Leikkasin vielä cd-levyä kaavana käyttäen hopeanvärisestä kartongista mekolle aluspuvun. Pöydältä löytyi myös sopivankokoinen tulostettu enkelinpää ja sille taustaksi napsasin kuvioleikkurilla piparkakkureunaisen ympyrän.Liimasin pään ympyrän päälle ja siivet selkään ja vähän strasseja koristeeksi ja puvun kaula-aukkoon kynsikoristekukkanen. Enkelillä on korkeutta 9,5 cm.
Oli vielä pakko tehdä kirjanenkin valmiiksi vaikken edes tiedä mihin sitä käytän. Mutta eipähän tarvinnut aloittaa tärkeää ja kiireellistä ei niin kivaa hommaa! Koristelin etukannen ja laitoin kierteet. Eipä siinä sen kummosempaa.
Sellainen oli rusinat pullasta napsijan-päivä. Ulkona sateli koko päivän ja nappasin makrokuvan vesipisaroiden koristelemasta terassinlasista. Kun tarpeeksi lähelle vesipisaroita tunkeutuu niin aika hauskan näköisiä ovat nekin.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania töitä! :) Täällä alkoi myrskytä ja myrskyn mukana sataa lujasti vettä... Kevät? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös melkoinen rytke käy ulkona, mutta ei enää sada. Kyllä kai kevättä repii :)

   Poista
 2. Aurinko jo näyttäytyy, mutta tuuli on hurjaa. Hyvää Naistenpäivää :)
  Enkeli on aivan ihastuttava. Siipistanssi on todella upea!

  VastaaPoista
 3. Ihana enkeli ja upea uusi banneri. Taidokas kuvankäsittely näkyy siinä.
  Kiitos, samoin sinulle hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. hauskalta kuulostaa sun päiväsi ja hienouksia olet saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
 5. Enkelistä tykkään minäkin erityisesti!

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan pitää aina tehdä mitä mieli tekee. Ihana tuo enkeli ja kirjanen on niin ihana että...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!