Paistoin Gatto Nerossa pari pannullista Puruveden muikkuja. Ruisjauhoissa pyörittelin ja pannulle laitoin runsaasti voita. Sellaiseksi rapeaksi ja maukkaaksi siinä ritisivät. Talven aikana pari kolme kertaa mies savustaa kalaa Gatto Nerossa, mutta muuten kesäkeittiömme jäi nyt sitten talviteloille.
Huvimajaan lämmitys päälle ja kynttilöitä palamaan ja ihana tunnelma oli valmis. Otturi-Vili kurkkasi ikkunasta ja pyysi mukaan ja tietysti pääsi. Menu oli vaatimaton: paistetut muikut, puolen litran tumma Kozel puoliksi ja pari pientä tinapikarillista Valhallaa. Ei radiota, ei telkkaria, ei tietsikkaa, ei puhelinta, vaan juteltiin mitä mieleen tuli tai oltiin hiljaa ja kuunneltiin tuulen kohinaa. Vili nukkui aikansa ja pyysi sitten ulos. Ihana päätös lämpimälle ja kauniille kesälle <3
Olisink mää täs? |
Ei, kyl tää on parempi :) |
Valhallan maku sopi ihan uskomattoman hyvin muikkujen kanssa. |
Summer 2014 is closed
Kivoja kuvia, tunnelmaa :)
VastaaPoistaKesä ansaitsee tunnelmalliset päättäjäiset!
VastaaPoistaHienot kuvat!
Kiitos Saila ja Sirpa :)
VastaaPoistaKesänpäättäjäisiin sisältyy kiitollisuutta ja samalla haikeutta, mutta vajaan puolen vuoden kuluttua jo taas korkataan uusi kesä ja siinä välissä on toisenlainen vuodenaika omine hyvine ja huonoine puolineen. Talviaika vaatii ehkäpä vähän enemmän asennetta, kesä on sellaista huolettomampaa :)