maanantai 12. tammikuuta 2015

Skinny!

Eipä ole aikoihin tullut tehtyä atc- skinny- tai muitakaan keräilykortteja. Kyllähän niitä aikoinaan tuli värkättyä ja vaihdeltua hyvinkin ahkerasti, mutta jo pitkään on tuntunut siltä, että takki on ihan tyhjä niiden osalta. Eräällä fb:n sivustolla Ansku jälleen kerran inspiroi minua. Hän tietää, että olen aikalailla yllytyshullu ja on saanut vuosien varrella minut kokeilemaan yhtä ja toista!
Skinny on kokona aina miellyttänyt, niin pystyssä kuin vaakassakin. Idea korttiin tuli kun käteeni osui kokeilu mehiläisvahalla käsitellystä laulukirjan sivusta. Siihen sitten nivoutui  tarina ja tällainen on lopputulos. Poika istuu Etnalta tuomani laavamurskeen päällä!
Kun tuota korttia tein, tuli pitkästä aikaa melkein kiukku siitä, että Vuodatuksen blogeille silloin kävi niinkuin kävi. Siinä meni vuosien askarteluarkisto. Olisi kiva selailla vanhoja töitä ja ehkä joku tekniikka tai tyylilaji saisi uudelleen innostumaan. Mennyt mikä mennyt, mutta silti...
No mutta etiäpäin sano mummo lumessa! Lumesta puheenollen, taitaa sitä paikoin pari senttiä löytyä. Pakkasta on alun toistakymmentä astetta ja aurinko paistaa. Kaunis kirpakka talvipäivä on tarjolla, nauttikaamme siitä!

7 kommenttia:

 1. Kaunis kortti, tykkään. Minua myös harmittaa vuodatuksen silloinen kaatuminen. Olen laittanut kuvia takaisin niiltä osin kun olen niitä löytänyt ja poistanut kuvattomat postaukset. Iso työ siinä oli ja paljon häipyi lopullisesti. Turha menneitä surre kuitenkin. Jospa vastaisuudessa kaikki toimisi ihan nappiin, kun päätin kuitenkin jatkaa Vuodatuksen blogiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Itsellän ei ollut mitään mahdollisuuksia saada kadonneita kuvia takaisin kun olin typeryyttäni ajatellut, että kun ovat vuodatuksessa niin ei kannata turhaan säilöä oman tietokoneen tiedostoissa. Nyt ovat kaikki tallennettuna muuallakin kuin bloggerissa...eihän näistä koskaan tiedä. Vahingosta viisastuu :)

   Poista
 2. Upea ja suloinen! Laavamurske on hienossa käytössä! Kaikki on tässä jälleen kohdallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :) kaikenlaista tulee keräiltyä reissuilta ajatuksella "jos vaikka joskus johonkin tarttis" :)

   Poista
 3. Hieno kortti.
  Minun laavani on niin isoa laatua,ettei korttiin mene murskaamatta.Ei tosin ole ollut mielessäkään liittää sitä kortteihin,mutta annoit vinkin,että mitä vaan voi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla :)
   Oikeastaan mitä vaan voi kokeilla, ei siitä isoa vahinkoa tule vaikka menisi pieleenkin kun korttiin kokeilee :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!