torstai 26. helmikuuta 2015

Joulukortteja ja välipalaa

Helmikuun joulukortit valmistuivat tänään ja taisi siinä samassa jo maaliskuunkin joulukortit tulla tehtdyksi, kun kortteja kertyi 9 kpl.
Servettipuodista hankkimani kauniit servetit eivät jätä minua rauhaan ja tein niistä kortteja, joiden koko on 16x14 cm. Joulutoivotukset tulevat sitten aikanaan kääntöpuolelle kun tiedän kenelle niitä lähettelen.Tukevalle valkoiselle kartongille kiinnitin decoupage-liimalakalla servetit, embossailin reunoja parilla erilaisella kohojauheella, vähän krakleerauslakkaa, vähän kullanväristä vahaa ja kevyttä värittelyä pastelliliiduilla koska servetit ovat yhtä (kaksi enkeliä) lukuunottamatta mustavalkoisia.

Olen jumittunut milloin mihinkin niinkuin nyt servetteihin ja kaiken lisäksi vielä mustikkapestoon!
Tänään sekoitin 250 g:n purkilliseen pehmeää rasvatonta rahkaa  ehkäpä desin verran mustikkapestoa, makeutin itsetehdyllä kuusenkerkkäsiirapilla ja paloittelin mukaan pari nektariinia. Näistä materiaaleista tuli kaksi reilua proteiinipitoista välipala-annosta ja maistui tosi hyvältä.
6 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja Arja! Ja välipala menee heti kokeiluun ensi viikolla, kun aloitan optimoinnin ja saan "tiukan" osuuden hoidettua...
  Ihanaista ja aurinkoista kevään odotusta, vaikka olisiko ajatuksesi vielä joulun hartaudessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mailis :) Kyllä kevään odotus kuitenkin taitaa olla ykkössijalla, vaikka joulutunnelmiin virittäydynkin joka kuukausi muutaman kortin tekemisen ajaksi :)

   Poista
 2. Ai että noita korttejasi. Niissä on ihana tunnelma.
  Ja tuota välipalaa on aivan pakko kokeilla. Mustikka hoitaa muuten vatsaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Mustikat ovat kotimaista superfoodia.
   Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 3. Kortit hurmaavat taas! Osaat käsitellä kiinnitetyt servietit aivan ihaniksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!