tiistai 2. kesäkuuta 2015

Keijupuutarha on nyt vamis

Malttamattomana esittelin vähän keskeneräisen keijupuutarhani täällä. Nyt se on valmis! Alunperin oli tarkoitus vielä pieni aidanpätkä rakentaa, mutta siitä luovuin, koska sille ei lopulta ollut mitään paikkaa. Siis puutarhakaari ja lintujen kylpypaikka on lisänä aikaisempaan ja pikku siirtoja joidenkin elementtien kohdalla. Loppukesällä kun illat pimenevät, laitan pikkuiset valot tunnelmaa tuomaan ja talvipuutarhakin on jo pitkälle suunniteltuna. Lisäksi on suunnitteilla kantoon tuleva tonttupuutarha :) Niin se mopo taas karkasi lapasesta!

Voikukkasia on joko ollut ennätyksellisen paljon tai vaihtoehtoisesti olen niihin jostain syystä kiinnittänyt tavallista enemmän huomiota.

Aurinkoista päivää!10 kommenttia:

 1. Kyllä keijujen nyt kelpaa, aivan ihana puutarha.
  Upeat kuvat voikukista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Voikukkakuvat ovat kännykkälaatua! Uudehkolla Samsung Galaxy A3 kännykälläni saa mielestäni hyviä kuvia ja se on aina mukana. Sitä on tullut aika paljon nyt käytettyä.

   Poista
 2. On se niin ihana tuo keijupuutarha.
  Voikukkia on kyllä aika reippaanlaisesti täällä päinkin, kauniilta näyttää, vaikka en ehkä olisi samaa mieltä, jos yrittäisin saada niitä pois pihaltani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Voikukka näyttää kauniimmalta muualla kuin omalla pihalla :D

   Poista
 3. Aivan hurmaava keijulandia!
  Tällaiset projektit kyllää nappaavat mukaansa välittömästi :-)
  Kauniiltä näyttää koko kesäpihasi.

  VastaaPoista
 4. Oi että miten ihana keijupuutarha. Katselin myös aiemman postauksesi tästä ja ruohoa ajaessani se muistui jostain syystä mieleeni. Ehkäpä tulin ajatelleeksi olisiko minusta tekemään tuollaista ja jos olisi, mihin sen sijoittaisin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Apris :)
  Katseleppa vaan sopiva paikka ja tottakai sinusta jos kenestä on keijupuutarhan tekijäksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!