maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kukkasia uudella leimasimella

Jokin aika sitten hankin tällaisen leimasimen
Leimailin kukkasia mustalla ja ruskealla musteella, embossasin valkoisella ja shampanjan värisellä kohojauheella ja värittelin vesisäiliösivellintä käyttäen akvarelliväreillä ja Inka Goldeilla. Valkoisella embossattu murtui helposti leikatessa, joten se ei ollut oikein hyvä. Tein kukkasista kerrosrakenteen siten, että käytin kaikki kuusi osaa päällekkäin. Ripauksella kimalleliimaa viimeistelin.

Ohuelle canvas-pohjalle tein kortin, jossa käytin yhtä kerroskukkasta.
Taustan värjäsin vedellä ohennetulla Inka Goldilla. Saniaisen lehdet leimailin mustalla, pikkukukkasia varten värjäsin Inka Goldilla akvarellipaperia ja napsuttelin siitä lävistäjällä kukkaset.
Perhonen on metallikoriste ja hunajakennokuvio on stanssattu. Jotka nekin Inka Goldeilla värjätty.
Reunat eivät meinanneet onnistua ei sitten millään. Tulipa naamioitua moneen kertaan! Lopulta olin hyvinkin tyytyväinen ja ahkeruus taas kovankin onnen voitti :) Mikrohelmet pelastivat tilanteen.


Sen verran oli työlästä ja aikaa vievää kortin synnyttäminen, että piti voimajuomat välillä surauttaa blenderissä ja nautiskella ne isännän kanssa piha-altaan äärellä. Raikkaassa juomassa oli vesimeloonia, persikkaa ja nektariinia sekä hiilihapollista vettä.


7 kommenttia:

 1. Todella kauniita kukkia ja ihana taulu.

  VastaaPoista
 2. Kaunista jälkeä :) Nuo Heartfeltin stanssit ja leimasimet ovat nyt kovin suosittuja. Olisiko jopa jonkinlainen "buumi" askartelijoiden keskuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Kyllä varmaan jonkinasteisesta buumista voidaan puhua. Itse ostin vain leimasimen (en siihen liittyvää stanssia) koska tykkään leikkaamisesta. Se on sellaista terapeuttista puuhaa, samoin kuin värittäminenkin :D Meikäläisenkin on niitä tehdessä pakko rauhoittua vain siihen asiaan ;)

   Poista
 3. Oi mitkä kukkaset! Katsoessani niitä suurennetussa kuvassa, tuli väkisin sanat: ei voi olla totta! Niin ihmeen kauniita ovat!! Rintaneula tuollaisesta pitäisi tehdä, tai laittaa jollekin näkyvälle paikalle koristukseksi.
  Hyvä kun kerroit myös siitä, mikä ei ollut hyvä. Eräs ihailijasi, lapsenlapseni, tiedusteli, mahtaako sinulta koskaan mennä pilalle mitään. Hänen mielestään häneltä epäonnistuu liian usein jokin suunnittelemansa työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Kyllä minulta menee piloille, mutta naamiointitaito on aikojen saatossa kehittynyt. Harvoin joutuu kokonaan hylkäämään. Välillä ei saa millään sellaista minkä on suunnitellut ja kuvitellut, sitten pitää vaan muuttaa suunnitelmaa. Enimmäkseen teenkin ilman tarkkaa suunnitelmaa, kun ei se kuitenkaan niin mene :D

   Poista
  2. Kiitos tästä vastauksesta. Kerron eteenpäin! Ko. askartelija ei kelpuuta mielellään mitään korjausta. Nämä tiedot auttavat paljon. Ei tarvitse olla niin ehdoton.

   Poista

Kiitos kommentistasi!