keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Lisää lasisydämiä ja lemmikkikuvia

Innostuin lasisydämistä niin että tein kaikki loputkin samantien. Nopeita ja helppoja tehdä ja ainakin minusta kivoja omalle pöydälle ja viemisiksi. Edellisessä päivityksessä vähän tietoa tekotavasta.

Meillä käväisi vierailulla ihanainen pikkukisu PekuArmasMinninpoikaPätman. Milolla ei meinannut housut pysyä jalassa kun ikkunan takaa seurasi Pekun sinkoilua pihalla. Sen lisäksi, että tuollainen pikkukisu on ihanan hellyyttävä ja suloinen, se on uskomattoman nopea. Välillä puussa ja samantien jo tillien ja sipulien joukossa kasvimaalla tai kietoutuneena talutushihnastaan jonkun jalkojen ympärille! Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, niin paljon uutta koettavaa :)Milon kanssa on ollut kiva lenkkeillä jo tutuksi käyneillä poluilla. Paljon polun varrelle oli jälleen viestejä jätetty ja osaan vastattu pitemmin ja osaan vaan "ok". On ollut myös roskaposteja, joiden avaaminen ja niihin vastaaminen on kiellettyä.
Tänään viemme Milon omaan kotiinsa Kokemäelle ja tiedän taas sen tunteen, joka odottaa kun tulemme takaisin kotiin. Niin tyhjää :(  Jälleen muutaman päivän tekee mieli omaa kissaa tai koiraa, mutta sitten tunne hellittää ja toteamme, että nautitaan näistä lainaeläimistä, eli noukitaan rusinat pullasta :)
Tässä vielä muutama kuva eiliseltä iltalenkiltä. Tämä pitkä suora (talvella hiihtolatu) on minulle mieluinen paikka, koska siitä näkee tuon kaukana häämöttävän aukon kautta "tulevaisuuteen". Pieni, nuori koira siinä on jotenkin niin symbolinen. Olen ottanut kymmeniä vastaavia kuvia, lähes aina kun tuota polkua kuljemme.

Tuleks sää?

Lernkkipolulta on aina pakko poiketa läheiselle järvelle.
Näissä tunnelmissa kohti uusia seikkailuja. Perjantaiksi olen suunnitellut "betonipäivän". Teemme ison satsin betonia ja katsotaan mitä siitä saadaan aikaiseksi.

8 kommenttia:

 1. Ompas kauniita nuo sydämet. Ihanan suloinen kisu on ollut teillä myös vierailulla :) Sehän on lemmikin omistajillekkin kiva, että on tuollanen paikka mihin voi tuoda hoitoon jos tarve vaatii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu :)
   Meillä on tämä Lavolandiaksi kutsuttu lapsi- ja eläinparkki. Voi tuoda vaikkapa päikkäreille tai pidemmäksi aikaa :D

   Poista
 2. Ihanat sydämet ja upeita kuvia tuolla lasin alla. Onpas kisulla ihana nimi
  PekuArmasMinninpoikaPätman - ihana,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Hauska nimi hauskalla kisulla :)
   Meillä oli aikoinaan kisu nimeltä Artturi Sakari (neiti) von Singer :) <3

   Poista
 3. Niin kauniita ovat nuo lasisydämet. Todellakin kivoja viemisiä vierailulle mennessä.
  Mikä ihanuus onkaan tuo pikkuinen kisu ja hauskalla nimellä nimetty. Jos lapset saavat nimetä, niin se voi olla mitä vain. Muistan kissan nimeltä Retu Swarzenegger ( en varmaan kirjoittanut oikein, mutta Arnoldin kaima joka tapauksessa) Takakenttä, joka oli kolmen lapsen yhdessä antama nimi.

  Eipä unohdeta Miloakaan, aivan ihana koira näyttää olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Taitaa kissoilla olla useinkin aika persoonallisia nimiä, ihana tuo Takakenttä :D

   Poista
 4. Upeita lasisydämiä :)
  Meiltä lähti hetki sitten tyttären koira kotiin ja hiljaisuus on korvia koskettava. Tiedän kokemuksesta, että vielä illalla hätkahdän "missä Lola on?", Onko kukaan muistanut kutsua sitä sisälle :) Se kun viihtyy ulkona päivät pitkät, välillä käy vain keittiön ikkunalla kurkistamassa sisälle. Onneksi on lainakoira silloin tällöin hoidossa, niin muistaa kuinka sidottu sitä onkaan lemmikkiin :)
  Mukavia kesäpäiviä sinulle, odotan innolla mitä saatte betonista aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :)
   Kyllä se niin on, että lemmikkieläin tuo paljon iloa, mutta vastapainoksi sitten on aika sidottu siihen, varsinkin koiraan. Kissa on itsenäisempi, mutta ei sitäkään juurikaan vuorokautta pidemmäksi voi itsekseen jättää. Lainaeläimet on just sopiva ratkaisu meidän tilanteeseen. Näin täällä vakuuttelen itselleni kun just tultiin takaisin Milon palautusreissulta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!