maanantai 12. lokakuuta 2015

Korvamato ja pari korttia tarjolla

Siinä sitä ollaan, ensimmäinen jouluinen korvamato on pörrännyt korvassa koko illan. Tässä olisi tarjolla samainen mato teillekin :)  Syyn tästä heitän eräälle fb:n kortteilijat-sivustolla ikkunakorttejani kommentoinneelle. Hän kommentoi edellisen päivityksen korttia, jossa lapsi katsoo ikkunasta ulos: "tulee mieleen Lumiukko-elokuva". No just, piti sitten tehdä pari korttia teemaan. Ei hullua paljon tarvitse yllyttää :DMuuten tekotapa kuten aikaisemminkin, mutta ikkunan puitteisiin laitoin vielä ihan pikkasen vihreää Inka Goldia ja huurrekalvon takapuolelle laitoin alareunaan vähän struktuuripastaa ja lumisadetta maalikynällä.
Pitäkää korvamadosta hyvää huolta!

15 kommenttia:

 1. Oi...joi...
  Ja mikä kappale laitoin taustalle soimaan...aivan ihana...joulu tulee! :)
  MIstä nuo lumiukko kuvat??? ja saako mistään???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Googletin snowman walking in the air ja sieltä kylmästi otin, koska en näitä myyntiin tee ja tod.näk. vain nämä kaksi kappaletta, joten ei ole yhtään huono omatunto. Joskus oli myynnissä paperikko, jossa oli teemaan liittyviä kuvia, mutta siitä on jo pari kolme vuotta ja sitä nettikauppaakaan ei enää ole, mistä niitä silloin löytyi.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä. :)
   Minpä käyn tukailemassa.
   Ihanaa päivää sinulle ;)

   Poista
 2. Aivan uskomattomia kuvateoksia kokonaisuudessaan!
  Kyllä olet taitava eri materiaalien käytössä ihanalla tavalla. Olet tarkasti viimeistellyt kaikki yksityiskohdatkin. Muistoja tuova ilmiö on ikkunalasin huurtuminen alareunasta. Tuttu näky lapsuudesta. Tapetit ja verhot juuri sopivia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Mummolan ikkunat itselläkin tulevat mieleen.

   Poista
 3. Kaikki tekemäsi ikkunakortit ovat todella upeita!

  VastaaPoista
 4. Kyllä, ihania :) Tykkään tuosta ikkunastanssista, on todella monikäyttöinen. Lapsi kurkkimassa ikkunasta on hyvä idea. Kiitos, kun toit nämä mukaan haasteeseen :)

  VastaaPoista
 5. Huoh, niin upeita teoksia jälleen :) Liisa

  VastaaPoista
 6. Mieluinen korvamato, rakastan tuota laulua. Kovasti tykkään myös korteistasi. Kauniisti sieltä lumiukko siintää. Olet saanut hienosti ikkunan tunnun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :)
   Minulle tuo laulu ja elokuva tuovat aina joulun.

   Poista
 7. Aivan huikean upeita kaikki ikkuna -korttisi! Todella tunnelmallisia. Näitä voisi katsella pitkät tovit. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!