sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Rakenna, Sisusta, Asu-messut Raumalla

Kuluneena viikonloppuna Rauman talviharjoitteluhallissa oli pienehköt Rakenna, Sisusta ja Asu-messut. Parissa tunnissa tuli aika läpikotaisin alue katseltua ja ehti siinä muutamien tuttavienkin kanssa seurustella. Yleisesti ottaen aika vaatimaton oli tarjonta. Varmaan joka osastolla oli kilpailukaavake ja karkkia ja pääsääntöisesti iloinen ja innostunut esittelijä. Rakenna-osio oli parhaiten esillä, mutta sisustaminen ja asuminen ei loistanut runsaudellaan.
Aivan ehdottomasti parasta ja erikoisinta antia olivat kasveista valmistetut puvut teemana Rauman pitsi. Eipä ole aikaisemmin tuollaisia tullut missään nähtyä. Tässä teillekin maistiaisiaNäistä oli vaikea katsettaan irroittaa, kerrassaan upeita luomuksia.
Messuilla kisailtiin kukkasidonnasta SM-tasolla. Rauman Pitsimissi mallia 2015 seurasi myös tapahtumaa. Ihastelin hänen kaunista kampaustaan. Kaunis tyttö muutenkin, mutta kampauksen takaosa vei nyt huomioni täysin.


10 kommenttia:

 1. Onpa syötävän kauniita asuja :)

  VastaaPoista
 2. Upeat messut ja super kauniita ja erikoisia pukuja. Mahtanevatko olla käyttöön edes tarkoitettujakaan. Kiitos hienoista kuvista.
  Hyvää tulevaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis :)
   Kuulin, että asuilla olisi sellanen vaatimus, että viikon pitää pysyä kuosissa. Eivät taitais kestää edes yksiä juhlia, mutta niin upeita luonnontuotteita.
   Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 3. Tosi kauniita nuo puvut: kyllä ihminen voi olla kekseliäs! Missin kampauksen kauneudesta olen kyllä kanssasi aivan eri mieltä... Tuo kummallinen letitysjuttu näyttää "irtopinniltä". Ei jatkoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Nimenomaan ihmisen kekseliäisyys on ihan pohjatonta. Välillä tuntuu ettei edes taivas ole rajana.
   Kylläkin saattaa ja ehkä onkin "irtopinni",koska värieroakin on vähän, mutta silti ihastuin siihen. Olisko ollut tässäkin se ihmeellinen ja outo viehtymykseni ihmisistä takaapäin :D

   Poista
 4. Aivan upeita ovat nuo asut. Täytyy ihailla ihmisiä, joilla on tullainen luovuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Sama täällä, ihailuni heille!

   Poista
 5. Noita asuja taatusti tulee katsottua tovi, jos toinenkin! Paljon upeita yksityiskohtia. Sääli, että kestävät vain hetken... vaikka se onkin iso osa asujen viehätysvoimasta, että ne on tehty luonnonmateriaaleista. Kukkasidonnan kisoja on kiva seurata, niissä syntyy aina mitä erikoisempia kukkaväkerryksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silausta vailla :)
   Kukkasidonta kaikissa muodoissaan on ihailtavaa luomiskykyä ja taitoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!