maanantai 3. lokakuuta 2016

Kirpakkaa lokakuuta

On ollut niin kaunis ja lämmin syksy, ettei millään meinaa ymmärtää, että lokakuuta jo elellään. Mutta kun almanakassa niin sanotaan, uskottavahan se on. Aurinkoisena on lokakuukin alkanut, eilen oli ihan kesäinen päivä. Odotan  kuuraisia aamuja kuin kuuta nousevaa. Silloin on kiire ulos kamera kanssa. Tänään sain pikkasen esimakua, mutta kuura oli vaatimatonta, ei vielä niin kuvauksellista. Yöllä oli lämpötila vain hivenen nollan alapuolella käväissyt. Muutaman kuurakuvan nappasin, mutta ne lennähtivät samantien bittiavaruuteen. Kauniita pisaroita oli esim. ruusuissa.


Sellaista piti kysymäni, että onko kukaan kiinnostunut, jos uudelleen lämmittelisin haasteblogiani "Askartelupaja haastaa"? Suljin sen maaliskuussa 2014 ja nyt olisi ehkä intoa sitä jälleen pyöritellä. Ehkä ihan uuden blogin merkeissä, tai sitten virittelen vanhaa haasteblogia vähän uuteen kuosiin.
Kovin paljon ei suomalaisia haasteita näyttäisi olevan tai sitten en vaan ole ollut tarpeeksi kiinnostunut etsiäkseni niitä. Miltä kuulostaa?

Kirpakkaa lokakuuta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Jään odottelemaan, koska haasteet taas alkavat ... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva! Tänä aamuna oli kovastikin kuuraa maassa... Kaiholla kesää muistelen... Uskaltaisinpa väittää, että haasteblogisi olisi todella tervetullut takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Tuli yhtäkkiä sellainen olo, että vois pyöräyttää haasteen käyntiin. Pitää vähän kuulostella halukkuutta osallistua ja miettiä aikataulutuksia ja haasteaiheita.

   Poista
 3. Minkähänlaisesta haasteesta olisi kysymys ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tellu Tom ☺
   Erilaisia aiheita, joita voi toteuttaa askarrellen vaikkapa kortteja, käsitöitä tehden, valokuvaten jne. Katsotaan miten sitä nyt kehittelen...

   Poista
 4. Kylläpä on ruusu kaunis, ihanat pisarat. Mä en niin ole innostunut noihin haasteisiin, siis tekemään niitä. Mutta mielenkiinnolla seuraan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!