tiistai 24. maaliskuuta 2015

Mixed Mediaa Teema-maaliskuu 8/9

Miehille ja isoille pojille on haasteellista tehdä kortti. Mixed Media on pelastus siihen! Tämän kortin tein pojallemme syntymäpäiväkortiksi. Vähän reilumman kokoinen tagi on tullut jonkun vaateostoksen yhteydessä ja talteenhan kaikki on laitettava. Pahvi oli sopivan tukevaa, joten sitä oli helppo työstää. Mustalla akrylimaalilla sivelin ensin pinnan ja sitten tuttuun tapaan kiinnitin Gel Mediumilla erilaisia härpäkkeitä ja kaiken päälle taas musta akrylimaali niin että jokainen kolo varmasti peittyy. Metallivahaa ja valkoista maalikynää viimeistelyyn ja suht miehekäs kortti siitä tuli.
Gel Mediumia käytän näissä sen vuoksi että kun se kuivuu niin irti ei lähde oikein millään, joten monenmoiset  systeemit pysyvät varmasti kiinni. Täydellinen kuivuminen kestää aika pitkään, mutta melko pian voi seuraavaa työvaihetta varovasti tehdä.


Haasteen mixed media-töitä on täällä.

Viimeinen työ haasteeseen on jo valmiina ja kuvattunakin. Jippii, saan siis kaikki 9/9 valmiiksi ja  kollaasikin jo tehtynä

16 kommenttia:

 1. Vaikuttava kortti! Olet sinä taitava näiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Tämä tekotapasi on niin minua kiinnostavaa, että heti kun näen sivupalkissa uutta tulleen, tulen kiireesti katsomaan ja ihailemaan.
  Hieno kortti taas tuli!

  Tuota kuumailmapuhallinsysteemiä ja -touhua haluan kyllä oppia. Siitä on varmaan Youtubessa videoita, niin pääsee jyvälle. Tuleeko siitä kova haju tehdessä, sellainen kemiallinen haju, palaneen käry ei ole niin pahaa, mutta kaikki muu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :)
   En ole youtubessa videoita ko. asiasta nähnyt, mutta en ole toisekseen hakenutkaan. Kunhan itse olen kokeillut kaikenlaista, välillä haisee ja välillä ei. Voisin jossain vaiheessa lähiaikoina tehdä jonkun postauksen siitä miten minä kuumentelen erilaisia mömmöjä ja miten ne käyttäytyvät.

   Poista
  2. Se olisi tosi kiva. Kiinnostaisi myös mistä "mömmöjä" saa ja mitä ne suunnilleen maksavat. Ei kaikkea tarvitse paljastaa, ovathan nämä taiteilijan salaisuuksia, eikä kopioijia ole tarkoitus kerätä.

   Poista
  3. En ole kauhean mustankippee tekemisistäni, enkä varsinkaan materiaaleista ja niiden hankintapaikoista. Saahan ne nyt jokainen ongittua netistä, joten miksen yhtä hyvin voi ne kertoa.
   Tietysti joitain pieniä nyanseja haluaa pitää omana tietonaan, mutta en niissäkään ole kovin tarkka. Ainut mistä olen tarkka on se, ettei jostain tekemästäni työstä ruveta kopioimaan myyntitavaraa. Niinkin on joskus vuosia sitten tapahtunut ja siihen puutun välittömästi jos ilmi tulee. Aina olen antanut luvan käyttää esim. jotain valokuvaani, jos on lupa kysytty ja tarkoitus kerrottu. Hienoahan se vaan on jos jollekin kelpaa :)

   Poista
 3. Oikein miehiseltä näyttää ja luonnossa varmaan vielä paremmalle. Pari korttia pitää lähiaikoina tehdä minunkin. Noin hienoa en saa tehtyä kun ei ole kaikkia välineitä, mutta enköhän jonkilaisia :-)
  Nämä sinun työt kaikki ovat oleet suurenmoisia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma :)
   Tämä tekniikka on siitä kivaa, että kuta kuinkin kaikki käy ja aina pystyy soveltamaan!

   Poista
 4. Hieno kortti Miehet eivät hempeilyistä ja kukkakkorteista paljoa välitä, mutta tämä on varmaan mieleinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin :) Ei miehille oikein voi kortiin pitsiä ja hempeitä kukkasia laittaa :D

   Poista
 5. Tämä on oikein miehinen kortti, upea kerassaan!
  Niinkuin edellisetkin työsi.
  Nämä sujuu sulta, kuin tanssi vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka :) Tanssista en tiedä, mutta ilon kautta ainakin :)

   Poista
 6. Upea työ jälleen. Miehille tosiaan on vaikemapaa tehdä kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Saajan harrastukset ovat toinen kiva aihe poikien ja miesten kortteihin, mutta kun niistäkin alkaa vuosien varrella tulla aika saman tyylisiä.
   Mixed Media on pelastus!

   Poista

Kiitos kommentistasi!