keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mixed Mediaa Teema-maaliskuu 9/9

Viimeinen työ Teema-maaliskuu haasteeseen tuleepi tässä.
Tämä on vähän kuin meikäläisen ruoanlaitto - otetaan kaapista mitä löytyy ja katsotaan mitä niistä saa aikaiseksi :) Nyt kaapista löytyi styrox-torso, paistinpannupakkauksessa ollut kartonkirenkula, käytöstä poistettu cd-levy, sideharsoa, käytöstä poistetun puseron koriste (josta osa jo jonnekin käytetty), pitsiä, pitsikukkasia, helminauhaa kahta sorttia, puupallo, pullonkorkki, enkelinsiivet, metallinen kukkanen.
Kartonkirenkulasta ja cd-levystä tein jalustan, jonka päälle liimasin torson. Tässä vaihessa en oikein tiennyt miten homma jatkuu ja maalasin jalustan ja torson mustaksi. Homma jatkui sitten tuumaustauon ja yhden nukutun yön  jälkeen siten että  kieputtelin sideharsoa torson ympärille ja kiinnitin muut materiaalit.
Siivet olivat alunperin kimaltelevat ja maalasin nekin mustaksi. Niiden kiinnittämiseen käytin Gel Mediumin lisäksi muutaman nuppineulan. Puupallon kiinnitin pullonkorkkiin ja sitten molemmat kaulaan ja metallikukkanen vielä puupallon päälle. Tämän jälkeen taas mustaa akrylimaalia kaiken päälle huolellisesti niin että varmasti jokainen pikkukolo peittyi.
Koska olen nyt niin ihastunut Inka Gold-väreihin niin niitä käytin tässäkin työssä yksityiskohtien esille kaivamisessa. Ripaus kimalleliimaa vielä siipiin ja puvun kuvioihin.
Korkeutta pystillä on n.30 cm.

Valmista!


Tulipa mieleeni, että tämän nimi voisi olla "Pieni pää ei estä suuria ajatuksia".
 Lopuksi vielä kollaasi kaikista yhdeksästä haasteeseen tekemästäni Mixed Media-työstä


Kylläpä oli kiva, että bongasin tämän teemakuun haasteen. Jännityksellä odotan mikä on huhtikuun teema.
Kiitos Millin!


Jippii, mun ensimmäinen papukaijamerkki !

31 kommenttia:

 1. Hahhah, "pieni pää ei estä suuria ajatuksia" :D

  Tuollaiselle styrox-torsolle löytyisi täälläkin käyttöä!

  Loisteliaan patsaan teit, pidän tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal :)
   Puunupin piti olla sellanen nuppi kuin mallinukketorsoillakin on, mutta nuo siivet aiheuttivat sen, että näyttää päältä ja aika pieneltä sellaiselta :D Mutta todellakin ei se suuria ajatuksia estä!

   Poista
 2. Kollaasi todistaa miten hienoja töitä kaikki! Luovuus kukoistaa! :)

  VastaaPoista
 3. Upeaa,vielä kerran upeaa! Ideoitasi on ihana katsella ja toivoa että jotakin tarttuisi tähänkin päähän..Onnea ja papukaijamerkki, sekä kollaasi joka näyttää taitavan otteesi.

  VastaaPoista
 4. Aivan huippu työ viimeisenä. Ja nimi "pieni pää ei estä suuria ajatuksia" on mitä mainioin.
  Kollaasi näyttää, kuinka taidokasta ja kaunista teet kaikissa töissäsi.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Sinun on kyllä pidettävä taidenäyttely jossain vaiheessa näistä kaikista töistäsi, mitä olet luonut ja tulet luomaan. Sinulla on varmasti materiaalia valmiina käsintehtynä sekä valokuvaus harrastuksesi tuomana.
  Matkustan takuulla katsomaan näyttelyäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :)
   Kyllähän materiaalia löytyisi näyttelyynkin!
   Aikoinaan kun atc-harrastus oli kohdallani kuumimmillaan niin pidin niistä näyttelyn Rauman Pitsiviikolla.

   Poista
 6. Kyllä tuli komea sarja, tässä riittää ihailemista. Ja viimeinen työ ei häpeä joukossa vaan nousee rinnalle upeasti. Olet taitava ja kekseliäs, varastokin taitaa olla aikamoinen, kun sieltä kaikkea löytyy. Minä olen kaiken pienen turhan hävittänyt ja nyt tietenkin harmittaa. Täytyy alkaa kierrellä kirppareita etsimässä pientä ja hauskaa.
  Onneksi olkoon papukaijamerkistä!
  Hienoa että tulit mukaan haasteeseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :)
   Kun hurahdin atc-kortteihin 2007 niin alkoi intohimoinen keräily kaikesta mahdollisesta ja vaikka ainakin toistaiseksi atc-harrastus on jäissä niin keräily jatkuu. Olen aina sanonutkin, että materiaalien keräily ja hankkiminen on yksi harrastus ja niistä jotain tekeminen sitten ihan toinen harrastus. Ellei minulla olisi tuota verstastani, joka on nykyisin vain harrastamistani varten (ent. työtilani) niin keräilyä olisi tietenkin rajoitettava huomattavasti ja olisi hyvä rajoittaa nytkin. Katson kuitenkin kaikkea sillä silmällä, että jos siitä voisi jotain tehdä...joskus...

   Poista
 7. Aivan upea pysti! Kaikki työsi ovat hienoja ja kiva kun selitit kaikki näin tarkkaan, samalla annoit inspiksiä muillekin. Kiitos kun tuli mukaan, ensi kuussa uusin aihein. Kollaasi on tosi upea, taidokkaita töitäsi katselee mielellään.
  Onneksi olkoon ja papukaijamerkki, jonka voit käydä hakemassa haastesivulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin kommentista ja siitä että järjestät tällaista mielenkiintoista haastetta :) Ja papukaijamerkistä tietysti myös kiitokset! Huhtikuun teemaa mielenkiinnolla odottelen.

   Poista
 8. Taidokas ja ihana pysti tuli vartalosta :-)
  Sait haasteen työt tehtyä tosi nopsasti ja kollaasikin jo valmis. Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma :)
   No tulihan ne aika nopsasti kun oli niin mieleinen aihe. Ja edelleen jäi päälle, parhaillaan yhteen haasteeseen samalla teemalla työ loppukuivatuksessa.

   Poista
 9. Upeast pääsit haasteen loppuun.Onnea ja papukaijamerkki.

  VastaaPoista
 10. Upea ja onnittelut papukaija-merkistä! Olet sen todella ansainnut upeilla töilläsi ♥

  VastaaPoista
 11. Mahtavia töitä!
  Eijan ehdotus näyttelystä on kannatettava. ATC-näyttelyäsi olinkin katsomassa ja varmasti tulisin katsomaan myös näyttelyä muista töistäsi ja valokuvistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :)
   No nyt tuli paineita, mutta mistäs sitä koskaan tietää...

   Poista
 12. Voi että mikä huipennus! Nimeä myöten niin mainio! Tekisi mieli tehdä kokonainen rivi huutomerkkejä, ei sillä että huutaisin, vaan kun olen niin ihastunut näihin töihisi. Varsinkin näihin patsas- yms. muihin hilpetööri-installaatioihisi. Onneksi et ole hurahtanut pelkästään pieniin ATC-kortteihin, sinussa on selvästi taiteilijaa suurempiinkin töihin.
  Oikein kiva, että tulit Teemataiteeseen jakamaan ideoitasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirokko, kokeiluinto ajaa aina uusiin haasteisiin ☺

   Poista
 13. Luovuutesi ja sommittelutaitosi, ei voi muuta kuin ihailla, aivan mahtavaa!!

  VastaaPoista
 14. Lopputyö olikin tosi mahtava!
  Niin hienoja on kaikki sun työsi, että ihan sanattomana niitä katselee!
  Kollaasistasi tuli todella upea, tietty tulikin, kun työt niin upeita kaikki!

  VastaaPoista
 15. Upea työ, itselle hankalaa edes ajatella vielä kolmiulotteisesti omia kädentöitä, saati sitten tehdä niin. Toivoa kuitenkin on, kuten sanoit "pieni pää ei estä suuria ajatuksia :)".

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!