maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesä!

Upeita kesäisistä päivistä olemme saaneet nauttia. On ollut mukava puuhailla pihalla, rakennella uusia kukkapenkkejä talventuhojen tilalle, välillä istahtaa smoothien tai kahvikupin keralla ihailemaan työn tuloksia. Toivottavasti kaikki pikkutaimet innostuvat kasvamaan. Kesäkukkaset saavat vielä hetken odottaa. Muutama ruukku on jo pihalla, mutta kukkapenkkeihin en istuta ennen maagista kesäkuun kymmenettä päivää. Kameraa olen myös aika ahkerasti ulkoiluttanut pihapiirissä:
Mustikka kukki runsaasti ja meillä mustikkametsä alkaa pihalta. Mustikankukkast ovat mielenkiintoista kuvattavaaArovuokot ovat myös mieluisa kuvauskohde ja availevat nyt ensimmäisiä kukintojaan


Tarhakylmänkukka tekee muodonmuutosta ja on aina yhtä viehättävä ja kuvauksellinen


Ensimmäiset kielot on poimittu maljakkoon ja tässä juodaan lätkän MM-mitalikahveita jo ennen finaaliottelua, koska mitali oli varma. Väriksi varmistui hopea eikä todellakaan ole mitään häpeämistä olla maailman toiseksi paras jääkiekkomaa. Upea turnaus ja upea joukkue, ollaan ylpeitä!
Pariin ötökkäänkin olen onnistunut kameran linssin kohdistamaan. Toivottavasti lajimääritelmät ovat oikein. Saa korjata!


Toivottelen blogissakävijöille iloa ja aurinkoa


8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia niin mustikan kukista kuin arovuokoistakin!!

  Hienosti on kameran linssi kohdistunut näihin ötököihin, tarkat kuvat!

  Aurinkoisia päiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Upeita kesäkuvia pihaltasi. Tänne pohjoiseenkin on kesä viimein tullut ja lämmöstä olemme saaneet nauttia. Vihdoinkin. Mukavia ja leppoisia kesäpäiviä edelleen teille sinne. Ja tottakai meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Hienoa, että tekin olette jo päässeet nauttimaan lämmöstä ja auringosta.

   Poista
 3. Hienoja kuvia ;) Lämpöisät kelit olivat ja menivät ainakin toistaiseksi täällä, mutta toivotaan, että ilmat pian lämpenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ☺
   Täällä myös pari viileämpää päivää tiedossa, mutta vikkonlopuksi taas lämpenee.

   Poista

Kiitos kommentistasi!