sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Pihanäkymiä Äitienpäivältä

Yli kahdenkymmenen asteen lämpötila ja aurinko ovat saaneet kasvun hurjaan vauhtiin. Aamulla on aivan erinäköistä kuin illalla. Voi sanoa, että kasvaa silmissä!

Mistä lie pölähtänyt yksi korvasieni pihaan?

Kielot venyvät vartta ja kasvattavat nuppuja

Keltavuokotkin kukkivat

Punaherukassa jo nuppuja

Ei ole enää pitkä matka ekaan raparperipiirakkaan :)

Koivut ja pihlajat ovat herkän vihreitä
Narsissit kukkivat
Ja vielä lopuksi muutama kuva lempparikukkasestani. Tarhakylmänkukkaa on kuvattava melkein joka päivä. Syystä, jota en tiedä, toisessa ryppäässä on violettia ja valkoista sekaisin ja se kukkii jo ihan täysillä, mutta toinen ihan vieressä oleva rypäs vasta lehtiä kasvattaa. Oikeastaan hyvä niin, riittää pidemmäksi aikaa niiden ihailua ja kuvailua :) Yrittäkää kestää, näitä tulee vielä pitkään...Reipasta kahtakymmentä lämpöastetta on edelleen luvassa muutamaksi päiväksi, sitten viilenee ja muuttuu epävakaiseksi. Sadetta kieltämättä jo kasvit kaipaavatkin.
Oikein hyvää alkavaa viikkoa!


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Hyvää alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Upeita ja ihania kuvia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kauniita nuo Tarhakylmänkukat, aivan outo kasvi minulle. Tännepäinkin on luvattu ihan pakkasöitä tulevaisuudessa, saas nähdä miten jo nousseitten kukantaimien käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude :)
   Täällä tapahtuu tosi paljon joka päivä, mutta loppuviikolla on luvassa viileämpää ja sateitakin, mutta ei ainakaan toistaiseksi hallaöitä.

   Poista
 4. Oikein mielelläni "kestän" näitä kukkakuvia!!
  Odotan niitä!

  VastaaPoista
 5. Voi, että sinullakin siellä on jo kevät niin pitkällä ja kukkaset kukkii :) Minä vielä elän toiveissa, että jotakin talven jäljiltä nousee maastakin, sillä niin kova tämä talvi oli kasveille. Nam korvasieniä. Vielä en täällä niitä lähde metsästämään,mutta pikapuoliin täytyy ensimmäiset reissut tehdä. Mukavaa viikkoa tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Narsissit alkavat olla pian parhaimmillaan ja puiden lehdet kasvavat hurjaa vauhtia. Loppuviikolla taitaa tulla vähän hidastusta kun on lupailtu viileämpää ja sateitakin olisi luvassa ja se tekee kyllä hyvää :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia!! Mun pää hurahtaa aina kesäkukkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila :)
   Varsinkin näin keväällä on pieni pää ihan pyörällä kun kukkasia näkee :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!