keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Albumi tilaustyönä / It's all about the Vintage and Beauty Kirjan kansi

Asiakas tilasi albumin 60 vuotta täyttävälle ystävälle. Hänellä oli selkeä idea ja yhdessä lähdimme suunnittelemaan värimaailmaa ja kannen koristelua. Vanhannäköistä piti olla, koska ideana oli laittaa sivuille tulostuskalvosta tasku, jonne jokainen osallistuja laittaisi jonkun muiston (kuvan, kirjeen yms), joka liittyy päivänsankariin. Myös sankarin omille muistoille jää tilaa. Mielestäni idea on tosi hieno.
Tein albumin ihan perinteisellä tavalla, ei kierteitä vaan narulla sidottuna. Ns. konepahvista leikkasin kannet, jotka päällystin vaaleanruskealla tapetilla (kestävä) ja värjäsin ne Distress Inkin kolmella ruskealla sävyllä. Tapetin päällä värit tulivat huomattavasti vaaleammiksi kuin kartongille, mutta lopputulos oli hyvinkin vanhan ja kuluneen näköinen.Etukannen koristeluun tuli vähän nähkamaista paperia, Memoryn sanat ja nuotit, stanssattuja kuvioita ja leimattu Memories teksti sekä päivänsankarin luokkakuvasta osa.
Takakanteen leimasin koukeron. Kansien sisäpuolille tuli tilaajan antamat tekstit, jotka tulostin hieman marmoroidulle paperille.
Sisälehdet ovat hiekanväristä Ruska-kartonkia ja niitä on 25 kpl.
Osallistun tällä myös It's all about the Vintage and Beauty-haasteeseen, jossa aiheena on kirjan kansi

8 kommenttia:

 1. Todella hieno työ! Aidosti vanhan näköinen. Idea aivan mainio.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen upea työ ja hieno lahjaidea!

  VastaaPoista
 3. Onnistuneesti vanhan näköinen. Hieno.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Pitääpä muistaa tuo tapetti ja vanhennus.

  VastaaPoista
 5. On niin kaunis ja ihana kirja! Upeat värit ja ihastuttavat koristeet! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!