sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyvää sunnuntaipäivää!

Eilinen lauantai oli rattoisa ja hauska päivä Leimailutaivas- ja Helmiplaneetta- messuilla Kirkkonummen Masalassa. Bussimatka Raumalta sujui mennen tullen iloisissa merkeissä. Puheensorina ja nauru parinkymmenen askartelusta innostuneen naisen kesken sai varmaan välillä bussikuskin (mies) ajattelemaan, että olisivat edes hetken hiljaa :)
Oli kiva tavata tuttuja ja päästä oikein käsin hiplaamaan askartelutarvikkeita.Tämä messutapahtuma on sellainen "ihmisen kokoinen", eli jaksaa viitisen tuntia olla ihan oikeesti innostunut eikä tule ajatus, että onhan näitä nähty. Myös myyjät jaksavat olla iloisia ja palvelualttiita kun on yhden päivän tapahtumasta kysymys. Muutamia kivoja ideoita tuli bongattua ja tulevat kokeiltavaksi heti kun aika antaa periksi. Ostoksiakin tuli tehtyä ehkäpä vähän enemmän kuin oli tarkoitus, mutta mikäs järki on istua bussissa reilu kuusi tuntia eikä sitten olisi mitään kotiin tuomista! Olin itselleni vannonut, että papereita ei sitten osteta, mutta ihan vähän oli annettava periksi :)
Kiitos teille, jotka jaksatte järjestää tällaisia tapahtumia ja kyydityksiä ja kiitos tosi kivasta matkaseurasta!

Tänään olenkin ottanut varsin rennosti lenkkeillen kauniissa syyssäässä ja kotona löhöillen. Pienehkö pihavaahtera on pukeutunut syysasuun ja koristekaalit ovat muuttaneet kesäkukkien ruukkuihin. Pikkuhiljaa on aika sanoa näkemiin pitkälle, lämpimälle ja kuivalle kesälle. Alkavalla viikolla kuntoutuva olkapää ja olkavarsi saa luvan totutella myös haravoimiseen.


3 kommenttia:

  1. Uskon, että on ollut kiva matka :)
    Syksyn värit ovat niin upeita!

    VastaaPoista
  2. Voi kun sulla on ollu kiva reissu! Sellaiset kyllä piristää kummasti aina välillä. Kroppa väsyy mutta sielu piristyy ;)Mukavaa haravointia ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!