torstai 4. syyskuuta 2014

My Life, energiapatukoita

Energiapatukoita olen jo useampaakin sorttia kokeillut ja kaikki voittavat valmiina kaupasta ostettavat maultaan ja mikä tärkeintä tiedän just tasan tarkkaan mitä ne sisältävät.
Tällä kertaa kokeilin täältä nappaamaani ohjetta. Muuten noudatin ohjetta paitsi saksanpähkinöitä ei kaapissa ollut ja käytin cashewpähkinöitä ja osan kaurahiutaleista korvasin 4-viljan hiutaleilla. Tämäkin päivitys on yhteistyössä Punnitse & Säästä Rauman myymälän kanssa. Sieltä löytyy mm kuivatut mustikat, maapähkinävoi, pähkinät ja kookoshiutaleet.

Tässä tarvittavat materiaalit

Kuivatut mustikat sopivat moneen muuhunkin tarkoitukseen.

Maapähkinävoi kannattaa hankkia luomuna
Uuniin menossa

Valmiit patukat jäähtymässä

Yleensä laitan patukat sellaisenaan peltirasiaa, mutta nyt pakkasin ne yksittäin alumiinfolioon syystä että lähden sunnuntaina viikoksi Lappiin ja on kiva ottaa päiväreppuun mukaan tuollainen yksittäinpakattu.

Täältä löydät vähän erilaiset energiapatukat. Perusmateriaalit ovat yleensä samat ja osaa voi vaihdella oman makunsa mukaisesti tai mitä kaapista löytyy.3 kommenttia:

  1. kiva, kun poikkesit;) ja muutenkin kävi hyvä onni, kun se kadonnut plokikin löytyi, pääsen uudelleen ihastelemaan ja oppia ottamaan kuinka homma olisi oikeasti pitänyt hoitaa...
    aurinkoista viikonloppua upeiden kuviesi kera!

    VastaaPoista
  2. Hyvää reissua ja kiitti ohjeesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!