torstai 13. elokuuta 2015

Aamukastetta

Lähipäivät ovat olleet ihanan lämpimiä ja kesäisiä, lämpötila reilusti yli 20 astetta, mutta öisin mennään jopa kymmenen asteen tienoille. Tämä puolestaan tietää sitä, että aamuisin miljoonat kastepisarat antavat kukkasille aamuauringossa kimaltelevan pinnan. Huikaisevan kaunista katseltavaa! Kaikki tässä päivityksessä olevat kuvat olen ottanut kännykällä (Samsung Galaxy A3) ja niitä olen ainoastaan rajannut, muuten ihan luomuja.
Kiitos kaikille, jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa osallistua  Muistoja-kirjaani. Mikäli jollakulla osallistujalla on vielä yhteystietonsa ilmoittamatta sähköpostiini, niin laitatko ystävällisesti ne viikonlopun aikana,(osoite arja.lavonius(ät)hotmail.com). Piti jo tällä viikolla laittaa kirja liikkeelle, mutta valitettavasti se jää nyt ensi viikon alkupuoliskolle. Mikäli vielä halukkaita sivujen täyttäjiä löytyy niin oikein mielellään mahtuu mukaan. Palaan asiaan kun kirja on postissa lähdössä ensimmäiselle. Kiitos jo etukäteen kaikille!

Aurinkoista elokuun viikonloppua kaikille blogissa kävijöille!

6 kommenttia:

 1. Kuvista kommentoin. Ne ovat unelman kauniita, oi että!!
  Suurennettuina kolmiulotteisuus voimistui ja raikkaat pisarat erottuivat hienosti.
  Kyllä ihailen myös sitä, että olet saanut mustan järkäleen kauniita sivujasi häiritsemästä! Oliko se hankala tehdä?! Muutkin tarvitsisivat sen tiedon. Kokemani mukaan se tuli aina takaisin selvä painikkeen käyttämisen jälkeen, kun kävi "muualla" ja palasi esim. tälle sivuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   En ole sen mustan palkin hävittämiseksi mitään itse osannut tehdä. Kun olen käynyt blogeissa, missä se näkyy niin olen ollut huomaavinani, että kun muutaman kerran on painanut "selvä" nappulaa niin ei ole enää ilmestynyt. Yksinkertaisimmillaan ainakin se lakkaa häiritsemästä kun heti kuittaa että selvä on :)

   Poista
  2. Kiitos. En enää kysele asiasta.

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani: http://minnikki.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnikki huomiosta, mutta en ole kovin innostunut tuon sorttisista haasteista, joten skippaan haasteen :)

   Poista
  2. Ok. Aurinkoista loppukesää sinulle! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi!