keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mixed mediaa ja valoa kuvina

Kirkon rakentaminen oli sen verran järjestelmällistä ja ennakkoon suunniteltua puuhaa, että sen jälkeen piti päästellä höyryjä ulos tyylillä "ei ennakkosuunnitelmia, ei suorakulmia, ei juhlavuutta ja tylikkyyttä". Mikäpä siihen paremmin sopii kuin mixed media!
Ohut canvaspohja 15x15 cm, kertakäyttörättiä, koristekiviä, hiekkaa, munankuoria, rikkoutuneen enkelin siivet, Kreikasta ostetun saippuan koristeena ollut fikuuri, vetoketjun pätkä ja siihen vedin, tieltä löydetty härpäke, lantti, gessoa, akrylimaaleja, liimoja ja mömmöjä ym. ja antaapalaa-meininki. Tällasta syntyi:Luovat huoneet on haastanut sunnuntaista alkaen viikon ajan kuvaamaan jollakin aiheella. Tänään aihe oli VALO ja se osui ihan nappiin. Eipä ole moneen päivään valoa näkynyt kuin sähkölampuissa ja kynttilöissä, mutta tänään paistoi aurinko. Innostuin aiheesta varmaan 50 otoksen verran ja tässä muutama:
Enkelipalloja eli orbseja oli "takametsä" täynnä. Minusta ne ovat huolimattoman tarkennuksen tulosta :)
2 kommenttia:

  1. Onpas hienoa Mixedmediaa! Nuo "rakennukset " ovat myös todella hienoja tuolla aikaisemmissa kuvissa. Luulin niitä ensin piparkakkutaloiksi, onneksi luin tarkemmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!